- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
Aktív témák
-
Foobar
tag
Hi!
A memóriákat akkor lehet Dual DDR módban futtatni, ha az órajelük azonos a processzor FSB-jével?? Erre valaki válaszoljon plz, mert mintha olvastam volna ezt valahol, de már nem tudom. Nálam pl az a helyzet, hogy van egy Athlon XP 2000-es procim (még régi szar palomino magos, úgyhogy nem húzom), ennek tehát 266 Mhz az FSB-je, memóriám pedig van 2x512 MB DDR 400 Infineon. Az alaplapom Abit NF7. A memóriát én visszavettem BIOSban 400-ról 266-ra, és bizony gyorsabb így a gépem, mint DDR 400-as módban, tesztprogramok szerint. De nem hiszem, hogy Dual-channel módban megy, mert azt kiírná, nem? Majd átteszem őket másik slotba, ha azon múlik (most nemtom már, melyikben vannak), de a kérdés az, hogy hány Mhz-en menjenek, ha Dual módot akarok? 266? Netán 133, mert ketten vannak? (ja, és ha valaki hülyének nézne: azért vettem DDR 400-ast 266FSB-s procimhoz kábé egy hónapja, mert akkor minden memória nagyon olcsó volt, a 400-as se került sokkal többe, mint 266-os vagy 333-as. Aztán meg majd úgyis veszek jobb procit valamikor).
Aktív témák
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- Asus ROG Strix Z790-I GAMING WIFI
- Gigabyte X470 AORUS ULTRA GAMING / Beszámítás OK!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest