- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tilla23
csendes tag
válasz
Arvernia123
üzenetére
Nem tudom mennyire aktuális még a problémád, de igen lehet. Én most lőttem be a pinnacle pctv pro-mat, mert a win7 64 bit már nem támogatja driver ügyileg. A lényeg, hogy a 4.2.2-es dscaler simán felismerte csak annyi, hogy a tunernél nem az alapértelmezett MT2032-est hagyd hanem a MT2050[PAL]-t válaszd.
Ezután ha nem lenne semmi csak zöld hiába lőtted be jól a csatorna frekit, akkor próbálgasd újraindítani windowst. Ja és persze rendszergazdai módban fusson mind a telepítés mind a program. Sőt az se árt ha mondjuk a c:/Dscaler helyre teszed nem a Program Files(x86) közé. Meg én letöltöttem egy driver signature enforcement nevezetű progit amivel test módba tudtam kapcsolni a windowst. Nekem utána lett jó. Gondolom elfogadta a drivert, de lehet semmi köze hozzá. Audiot meg line-in-re kell kötni hátul és bekapcsolni az audio kezelőben.
Én inkább azt kérdezném, hogy Direct3d felület miért olyan rossz? Pixeles inkább meg mintha szellemképes is lenne. Nincs valami beálítás, hogy olyan tiszta legyen, mint az overlay?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD 7500F Tray 2028 novemberig garanciával
- DJI NEO drón 3 akkumulátorral +tok +ND szűrők
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- -ÚJ- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX hűtőbordás DDR4 kitek! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Kingston HyperX Fury Beast 2x8GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest