- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- gerner1
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
-
LOGOUT
Ajánlott szakirodalmak a teljesség igénye nélkül (a lista még bővülhet):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jeno.L
tag
Sziasztok!
Remélem itt sikerrel járok mert a hazai hivatalos oldalon eddig nem igen kaptam választ.
Szóval nem rég (tudom tudom már mióta megjelent, lusta volt meg féltem is kicsit,hogy elszúrom) frissítettem a drupal rendszeremet 6.xx-ről 6.26-ra.
Mindent rendben is találtam addig amíg észre nem vettem, hogy a frissítés óta a Google nem a friendly URL-t látja hanem a sima, rendszer NODE-okat (pl: oldal.com/cikk/xyz helyett ugye node/5679).Ami érdekes, hogy minden rendesen be van állítva.
Az összes böngészőben (adminnak, mezei regisztrált felhasználónak és vendég látogatónak is) a friendly URL jelenik meg, xml sitemap-ba is szintén a friendly kerül be és az összes eddig próbált RSS kezelő (Thunderbird beépített, google chrome) valamint a TweetFeed is a friendly URL-t látja és linkeli.De a Google nem...
Megoldás?Frissítésig minden jó volt. PathAuto beállítva, CleanURL bekapcsolva és a tárhely támogatja is (nem váltottam tárhelyet és ott sem állítottam, semmit így az szerintem nem lehet gond).
Választ előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- ETOE Whale Pro LED projektor
- Dell Latitude 5440 Intel i7-1365U vPro 16GB RAM 512GB SSD 14" FHD Gar.: 2027.03.21
- Logitech Harmony Companion (hub+távirányító) rendszer
- EliteBook 840 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB Újszerű.Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! "ÚJ" Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest