Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- 20241101_080855
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Nagy chili topic. :)
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Niczo
senior tag
válasz Bigemperor #68891 üzenetére
Még nem tudom mennyire jó, az enyém egyelőre szállítás alatt van. Amint kipróbáltam, írok hogy milyen. A telefonos vezérléstől azért tartok, nem szoktam ilyet használni.
Ha nem tudsz változtatni a körülményeken, változtass a hozzájuk való viszonyodon.
-
Niczo
senior tag
válasz Bigemperor #68893 üzenetére
Ma megjött a drón. Nehogy megvedd! Nagyon ízléses csomagolás, jó anyagok, minden arra utal, hogy ez maga a tökéletes drón. Nagyon nem az. Feltöltöttem az akksit, az első próba max. 1 percig tartott. Pillanatok alatt 10%-okkal esett a töltöttségi szint, majd ha már csak 10%-on van, leszáll. Teljesen használhatatlan! Pedig azzal kezdtem hogy minden szoftverét frissítettem. A telefonos irányítás mintha nem is működne, szabályosan féltem hogy falhoz csapom. Valami reklamálós videót kéne csinálnom az egészről a Banggoodnak. Ez így kuka 😢
Ha nem tudsz változtatni a körülményeken, változtass a hozzájuk való viszonyodon.
-
DJGABI
addikt
válasz Bigemperor #68899 üzenetére
egész jó minőségű felvételt csinál a kamerája, bár gimbal nincs, így elég remegős. fizetős melókra felejtős
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
ot93
senior tag
válasz Bigemperor #68899 üzenetére
Meg az a MJX Bugs 5W klónja nem? mert ha mindenben egyeznek, akkor akár azt is lehet venni...
[ Szerkesztve ]
CRF300L
-
DJGABI
addikt
válasz Bigemperor #68948 üzenetére
BGMINI30 Termék leírásban van. Már ha még él. Nem próbáltam. Viszont ez videót nem rögzít. Vannak mobilos fpv lehetőségek is [link]
Sztem használható, meg elég sokáig repül, de nem kezdőknek való. Meg nincs benn gps, ha esetleg elmegy nem jön magától vissza
[ Szerkesztve ]
-
Niczo
senior tag
válasz Bigemperor #68950 üzenetére
A korábban linkelt "jóáras" Eachine EX2H C6000-es kamerával alkalmas rá, és mivel Wifis a kamera, a telódra is küldi a képet. Viszont nem GPS-es, így ún. okosfunkciók nincsenek.
#68943 DJGABI: az ex2 minit én is megvettem akkor, szerintem soha nem volt annál jobb vételem
-
DJGABI
addikt
Szerintem mobilos irányításban, könnyen kezelhetőségben nem véletlen a DJI az etalon.
Esetleg Hubsanokat nézd, azok voltak nevesebbek anno. H501S elég jó volt, én is keresgettem, mostani felhozatalban nem tudok alternatívát. Valahogy kikoptak ezek az "olcsó de jó" drónok... meg itt a többség feljebb lépett..
-
SpydeR3412
aktív tag
Szemüveg egyikhez sem kell, max ha látni akarod mit veszel, merre jársz, stb.
De amennyivel drágábbak azok a cuccok, amikhez "nem kell szemüveg", annyiból bőven veszel egy fpv rendszert szemüveggel vagy monitorral az olcsóbb gép mellé.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest