- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
válasz
Klemens #72432 üzenetére
Szia,
Én is pont ilyen célra vettem drónt anno. 250 gramm alatt elég regisztrálni, nem kell vizsga. Ráadásul egy ekkora drón a hátizsákban is kényelmesen elfér, kevés helyet foglal.
A gond ott van, hogy az erdők többségében nem tudod szabályosan használni, mert a természetvédelmi területek korlátozott légterek. (zavarja a madarakat a zaj)
Az már a te felelősséged, hogy mennyire vagy törvénytisztelő. -
Klemens
őstag
-
válasz
Klemens #62076 üzenetére
Ugyanilyen indításból és tapasztalattal keresgéltem én is. A többiek majd biztosan ajánlanak még néhány típust, amit én vettem, az a DJI Spark, talán a legjobb megoldás arra, amit Te keresel, csak épp az értékhatárba nem fér bele. Amin nagyon gondolkodtam, az a XIAOMI FIMI A3, elég sok teszt van róla neten, egyértelmű hibát eddig tudtommal nem találtak vele kapcsolatban, Spark killernek is nevezik sokan. Ami miatt én mégis a kétszer annyiba kerülő DJI mellé tettem a voksom, hogy a terméktámogatás itt (talán) nem szűnik meg, és amúgy is rengeteg alkatrész és tartozék található hozzá a neten.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Mesterséges intelligencia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kuponkunyeráló
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mini-ITX
- Milyen széket vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest