- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vandor01
senior tag
válasz
ezoltan #70833 üzenetére
varjal a jogsirol lemaradtam.....
Mo-on mar megy a jogsi online?
vagy osztrakot csinaltal?nekem a legterrel van tartasom! ha vki befoglal egy nagyobb teruletet pl a terkepen lathato hogy vki szahalombattatol pusztaszabolcsig vagy 50km hosszan foglalt esetit [link] 0-1500meter magassagaban..... na most ezen a teruleten valahol bokorugranék? tehetem-e? vagy ott allok a jogsimmal biztimmel reggelt gepemmel App-al azt mehet az illegal?
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- EAFC 25
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Milyen TV-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motoros topic
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lexus, Toyota topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- SzoftverPremium.hu
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!