Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Blizzardking

őstag

válasz ezoltan #70411 üzenetére

Igen, teljesen egyetértek. Full remetét nyomunk. Ahol te élsz, ahogy repkedsz, gyakorlatilag nulla az esélye hogy konfliktusba kerülj a Törvény Szigorával. :DDD
    Viszont akik vettek ilyen félmillás dji cuccokat, azokat erőből lesz0p@tták. Pont amire az való, abba tenyereltek bele.

Szerintem ez az egész kurvára nem rólunk szól, azt se tudják hogy létezünk. Nekik a drón ez az egy helyben lebegő, őket bámuló idegesítő sz@r. Aztán meglátjuk...

• vandor01

senior tag

válasz ezoltan #70411 üzenetére

ja en is en is en is :DDD
    parkokban,utcákon,emberek között/felett a zseb-szarjaikkal

most jottem be a parkbol :)
    belgiumban reptethetsz 1 kg ig szabalyozason kivul DE csak sajat telked felett!
    na most a parkban reptetni mar illegalis! barmivel a tescos tejfolos dobozos cuccal is ha rendor keri? oda kell adni elkobozhatja!

en hetente talalkozok rendorokkel a parkban vannak lovasok autosok bicajosok is... altalaban csapatostul jarnak 3+.....a parkon belul vannak betonutak de forgalomtol elzarva! ha lovasok jonnek hallani a patak csattogasat akkor gyorsan landolok meg ne vaduljanak a lovak.... megvarom mid elmennek mosolygok mint a tejbetok ezek altalaban fiatal csajok jol latvany ahony ulik a lovat :)
    autosok is mar ismernek biccentenek azt lassitas nelkul tovabb gurulnak a bicajosok meg csak ram se neznek de manusok nezegessek egymast....

ez az aldott alapot addig lesz mig vmi gebasz nem lesz vki nem hivja a dronosokra a rendororket nap mint nap azt el nem kezdik a torvenyeket bujni azt rajonnek hogy a parkban minden dronos illegalais.... de ez megy mar 5 eve.... nincs reklamacio.... meg szerintem van eleg dolguk a mollenbek kalifatusban..... ha vki nekem reklamal mert esetleg zavarja fel o vagy a kutyaja etc..... elnezest kerek azt arrebb huzom a belem parszaz metert... de altalaban hajnalban vagy napnyugta elott megyek es ilyenkor mar nincsenek emberek...

Új hozzászólás Aktív témák