- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
rokarudi #59712 üzenetére
Peaceliker írja a tutit, de!
Kell a tempó? Akkor a 4500 kevés lesz! Annál nagyon érezni a különbséget 7500 vs 4500kv!
Bár én a 4500kv motorokat olyan gépbe raktam, amivel amúgy sem akarnék 100 felett menni.
Túlsúlyos, bár néhányan ráraknak kis HD kamerát, ellenben az enyémben Split van, ami súlyra végeredményre könnyebb, és nem mellesleg sokkal jobb.
Szóval, ha pörgősebb gépet akarsz jobb a nagyobb KV, de az csökkenti a repülési időt.
Én egy másik kis gépbe is 4500kv motort vettem, amiben 6000kv motorok vannak még, de hullanak (eachine).
Azt tudom, hogy azt a gépem szerettem leginkább hajtani a kicsik közül, mert nagyon ideális mindenre.
A harmadik kis gépemben viszont 6000kv szintén EMAX motorok vannak, de sajnos az a gép még nem volt meghajtva, mert FC -re vár, de attól a géptől nagyon sokat várok. Szerintem 6000kv és a könnyű súly meg fogja hozni a sikert!
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Puremate PM505 aktív szénszűrős ionizáló levegőtisztító
- Dualtron Popular - 52V 20Ah dupla motor elektromos roller
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- PS Plus előfizetések
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest