Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Pitterix: Gyógytorna
-
LOGOUT
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DJGABI
üzenetére
Hát a 40-ből nem tudom hogy számoltad ki a 80-at
Mert a vám kb 4%, az áfa 27. x380 nem egy racer, hanem kameraplatform, amúgy volt jó vásár gimballal, kamerával 75-ért, Jackalék is annyiért vették. Ne ugyan az az érzés. Ez sajnos egy drága hobby, de én úgy vagyok vele, hogy nem iszom, nem dohányzom, nem járok nyaralni, nem barátnőzök, valamilyen hobby még is kell, ez leköt, akkor erre áldozok valamennyit. Persze nem akarok 2-3eFt-ot elkölteni erre, de egy 100-as belefér, alkatrészekkel, mindennel.(#25104) Zsee75: x251 most sem vészes 109$-ért EU WH-ból... Pontokkal még lejjebb is tudod vinni, ha van.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Anime filmek és sorozatok
- OLED TV topic
- Xbox Series X|S
- EAFC 26
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Letisztult külsejű és helytakarékos MSI VGA az NVIDIA Blackwell platformon
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ford topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- AKCIÓ - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség
Mert a vám kb 4%, az áfa 27. x380 nem egy racer, hanem kameraplatform, amúgy volt jó vásár gimballal, kamerával 75-ért, Jackalék is annyiért vették. Ne ugyan az az érzés. Ez sajnos egy drága hobby, de én úgy vagyok vele, hogy nem iszom, nem dohányzom, nem járok nyaralni, nem barátnőzök, valamilyen hobby még is kell, ez leköt, akkor erre áldozok valamennyit. Persze nem akarok 2-3eFt-ot elkölteni erre, de egy 100-as belefér, alkatrészekkel, mindennel.