- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yézi: Ryzen 7 1800X tuning (vs. i7-2600K...?)
- .LnB: Need for Speed Underground (Nosztalgia)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
azzio
aktív tag
válasz
localhost
üzenetére
''De jó, hogy az ''olyanok, akiknek valamilyen témához hangyányi közük sincs,'' elbírálása nem a Te elhatározásodon múlik...''
Ezt gondold át mégegyszer. Nem bírálok el semmit. Neked még soha nem jutott eszedbe, hogy egy témához pont olyanok szólnak hozzá, pont olyanok döntenek/dönthetnek róla, akik egyszerűen nem értenek hozzá? Tökmindegy miért nem értenek, de nem értenek, ezért ha belekontárkodnak, csak rontanak a helyzeten.
Mégegyszer mondom, nem érdekem a fű legalizálása, sőt, ha rajtam múlna, az alkohol és a cigaretta fogyasztását is keményebb szankciókhoz kötném, vagy ahogy mostani vezetőink a fűvel teszik, egyszerűen bedobnám a ''DROG''-nak nevezett gyüjtőedénybe, függetlenül attól, milyen a hatásmechanizmusa, milyen jellegű függőséget okoz (ha okoz egyáltalán), milyen káros hatásai vannak stb.
És ahogy ez nem az én elhatározásomon múlik, az se a Te elhatározásodon múlik, hogy mi múlik az enyémen. Nekem az élet nem a négy falat meg a képembe vibráló monitort jelenti, függetlenül attól, hogy ez a hivatáom és a hobbim. Hanem foglalkozom még nagyon sok minden mással, és nem alkotok elmozdíthatatlan, végleges véleményt olyan dolgokról, amihez lövésem sincs.
És nem dobálok tojással olyanokat, akik szabadabban gondolkoznak, esetleg magukénak éreznek egy nekem nem tetsző dolgot.
Aktív témák
- Formula-1
- Spórolós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A világ aktív okostelefonjainak negyede iPhone, ötöde Galaxy
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Apple iPhone 13 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Akciós áron, Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 - 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelző, Yoga funkció
- Asus TUF Gaming A15 AMD Ryzen 7-7735HS/16GB RAM/512GB SSD/RTX4060VGA/15,6" 144Hz kijelző
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Eladó iPhone 15 Rózsaszín / 256 GB újszerű, 6 hó bolti garival
- DELL Latitude 7210 2-in-1,12.3",FHD,i7-10610U,16GB DDR4,512GB SSD,WIN11, LTE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest