- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- aquark: Zsebszámológépek
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
Vertic
aktív tag
1. Természetesen ugyanúgy, mint a cigit és az alkoholt ezt is korhatárhoz kell kötni, és nem szabad(na) reklámozni. Az iskolákban ugyanúgy, ahogy a már említett legális drogokat ellenezni kell, előadásokat/órákat tartani a hatásokról és következményekről. Ez a pedagógusok ill. szülők felelőssége lenne (ahogy most is), kellenek az iskolákba jó szakemberek, akik képesek elmagyarázni a gyerekeknek az ezzel kapcsolatos tudnivalókat. A törvényi tiltás szerintem túlságosan szigorú a lágy drogok esetében (de csak azok esetében!)
2. Pontosan. De attól még nem mondhatjuk, hogy egyenes az út, ezzel nem szabad érvelni. Akik eljutnak a kemény drogokhoz, azok megfelelő megelőzés esetén nem lennének többen a fű legalizálása esetén sem, mivel nem azért nem kezdik el az első lépcsőt a potenciális kemény drogosok, mert tiltva van (szerintem)...
Szerintem senkit nem szabad a kemény drogok felé fordulni, de a lágy drogok tiltása nem eszköz erre. A megelőzés az, ami ebben segíthet szvsz.
Aktív témák
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Spórolós topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Kell(ene) a hűtés a MacBook Neónak
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB/512GB használt, karcmentes 87% akku, 191 ciklus
- Dell Latitude 5501,15.6" FHD,i5-9400H,16GB DDR4,512GB NVMe SSD,WIN11,LTE KÁRTYA,ÚJ AKKU
- 32GB DDR4 so-dimm laptop RAM 3200MHz 2666MHz
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i3 1215U, 8GB RAM, SSD, jó akku, Thunderbolt 4 - számla, 6 hó gar
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest