- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
vimes
senior tag
Windows Vista telepítésekor eljutok addig, h ki kell választanom, h melyik partícióra szeretném a windowst telepíteni. Az ablak alján megjelenik egy üzenet, h adjam be az "Elsődleges IDE csatorna" illesztőprogjamját. Megnéztem az XP Eszközkezelőben az Elsődlrges IDE csatorna illesztőlrogram fájlokat (atapi.sys, IdeChnDr.sys, storprop.dll)kimásoltam őket 'systam32' ill. a 'drivers' mappákból, feltettem egy floppyra, meg a pendrivera, ahonnan megy a telepítő, de hiába, kitallózom a mappát ahova tettem a fájlokat, de azt írja, h nem található eszközillesztő(illesztőprogram). Most mi van? Ezeket a fájlokat kellene betallózni, nem? Vagy túl régiek, és frissebbek kellenének? Ha igen, akkor vki el tudja küldeni ezeket a fájlokat? Vagy egy linket, ahonnét le tudnám tölteni a frissebb fájlokat, amiket talán fel is ismerne/elfogadna a telepítő? Előre is köszönet a segítségért.
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Metal topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- Google Pixel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged