Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pópa
senior tag
Csak ilyen drága cuccoknál már nem árt figyelembe venni a garanciális lehetőségeket sem.

Hiába olcsó a kártya.. és ha beszarik 2 hét után? Lehet kezdeni előről a postázgatást, meg a huzavonát.... nem beszélve arról, hogy kb 1 hónapig nincs kártyád.
Szóval meg kell ezt gondolni. -
-
Somydemy
senior tag
kösz.
körülnézek.. -
MoP_FX 57
őstag
-
THomas007
senior tag
MoP_FX 57:Szia! Mit szeretnél kérdezni?

-
MoP_FX 57
őstag
Saját tapasztalatot fogok leírni: (jó angoltudás szinte elengedhetetlen)
Tehát miután megnyertem küldök neki emilt es fixalom a címeket. (enyémet és övet) megkérem kalkulalja ki a teljes összeget és tudatom vele ,hogy biztosított levélben kívánom feladni az pénzt.Eddig oké.Általában megírom neki mikor került feladásra a pénz.Várok.Pénz megérkezett ő is feladja ,aztan várok.Arra figyelj ,hogy ha Amerikából jön akkor szinte biztos,hogy megvámolják.Ezert jobb ebből a szempontból Anglia. (vámmentes, és Pal szabvány amerikával ellentétben ahol Ntsc ami nekünk nem tul jo)
Ennyi -
Somydemy
senior tag
az 1 rész kérdezitek? mert azt én még anno 98 körül vagy 99? teljesen végigvittem.
-
yksz
aktív tag
Észrevettétek, hogy 2db. #218 hsz. van? Szólni kell Parcinak!

![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-
Pópa
senior tag
Nah... találtam Midtown Madness-t Ebay-en... brutális ára van... $2.00.

Hali Volkovy! -
_Volkovy_
nagyúr
Jelen

Ebayt én nem ismerem sajna,esetleg az megoldható,hogy nekem is rendeljen egyet valaki onnan?Már ha olcsóbban megkapom postázva,mint itthon,boltban
-
yksz
aktív tag
A hulye emul azt írja, hogy nincs 3dfx kártyám

-
MoP_FX 57
őstag
Tényleg innen valaki végigtolta PS2-n a hármat?Az írhatna egy kis véleményt,segitséget,érdekességet.
-
yksz
aktív tag
Nem katasztrofális az irányítás, csak mindenkinek kedvére kell beállítani. Igaz én ezzel képes vagyok órákat bíbelodni, de legálabb tudok egyszerre 7-8 gombot nyomni és nem is kell magam nagyon megeroltetni. Ha még így se jó a bill, akkor vegyél egy gamepadot, van belole kismillió rendhagyó is, meg nem is, mint már említették kosd rá a pc-t a TV-re és el is felejted, hogy PC-n játszasz, csak azt veszed észre, hogy hú de jó grafikája van a PS-nek
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
MoP_FX 57
őstag
Szerintetek egy UK Pal Driver 3-mat le tudok játszani a PS2-mön?
-
kuglee
tag
hát nemtom. egyszer már elmondatm de most megint.
én is mindig konzolpárti voltam.
aztán vettem egy p3as pc-t.
egy év után eladtam és vettem egy ps2öt , mert nem birtam ki.
szerintem elképesztően gyenge a grafikája a ps2nek.
igaz hogy csodálatos játék a gt.
nekem csak a 3 volt meg de már azis fasza volt.
viszont rohadtul zavart a látvány.
és nagyon hiányzott már az fps meg az rts.
persze van arra is, az irányithatatlanságon kivül a látvány is illuzióromboló volt.
megint pécém van úgy egy éve . ezzel sokkal jobban elvagyok.
vettem egy logitech analog gémpadot 8ezer pénzért ami nagyon hasonlít a ps2 kontrollerjére , de sokkal masszivabb . kivezettem a tvére a képet , és lőn : időnként el is felejtem hogy pcén játszom.
és egy csomó gém magyarúl van, ps2ön nem.
remélem senki nem fogja felhozni a hl2öt hogy az van ps2re mert szerintem az első rész grafikai szinvonalát sem éri el.
x-boxon én is gondolkodtam már, az nagyon teccik , bár a gamecubeon is filozok mert arra meg van resident evil amit imádok.
ja :az fpsnél szerintem nincs kézreállóbb mint a billentyűzet -egér páros , de ahogy érzed -
Pópa
senior tag
Ez mind igaz, de például az én kedvenc ''játéktípusom'' a stratégia!
A kedvencem pedig régen a Red ALERT 1/2 , most pedig a CnC Zero Hour... ezek a játékok csak pc-n nyújtanak olyan élményt, mint amilyennek ki lettek találva.
Az irányításuk elképzelhetetlen gamepaddal.
Ami miatt mégis megvenném a ps2-t, az nem más, mint az autós (kamionos) szimulátorok. Ebben valóban verhetetlen a platform. -
Allien
veterán
Én anno, SNES-en, és Sega-n kezdtem, majd a Ps1- jött. Ezért, nagyon hozzászoktam a gamepadhoz. Nagyon sok játéknál előnyösebb, és sokkal egyszerübb a kezelés, mint billentyűzettel bénázgattni. Sajna, fps-t egyikkel sem igazi játszani, már, aki igazán sokat játszik. Nehéz megérteni, tudom, de a lényeg, hogy fps-nél a gamepaddal célozni nehezebb, viszont az irányitás 1000x jobb, mint pc-n, mivel az analóg karral tökéletessen lehet kontrollálni a mozgást. Billentyüzetnél az a probléma, hogy több játéknál is egyszerre sok gombot kellene lenyomni (pl.: jobbra, ballra, gugol, kihajol), és ezt már nem tudja a billentyűzet, nem is beszélve, a finomságokról, mint pl. egy autós játéknál a gáz adása, illetve a kanyarodás szvsz katasztrofális. Az igazi megoldás, kb a kettő között lenne, tehát bal kézzel egy analóg karral kellene irányítani fps-ben az embert, jobb kézzel meg az egérrel célozni.

Esettleg, még ez:
Bővebben: link
De sajnos, ez a tipusu billentyűzet nem kapható kis hazánkba, pedig már keresek egy ideje.
-
Pópa
senior tag
Nem a pénz a baj...Rá tudnék szánni annnyit, amennyi kell.
- Csak valahogy nekem a pc-s világ annyira bejön, hogy nem tudnék megválni (de még csak kicsit elszakadni sem) tőle.
Ezt tanulom, ez a hobbim, ez érdekel. Szinte hozzám nőtt...
----
Az X-box az bejön, az teszett.
A PS-en láttam a Mátrix-ot (játék)... az valami förtelem volt szerintem.... De elismerem, hogy Gran Tourismo-val nem veszi fel a versenyt egy mai pc-s szimulátor progi sem.
Mindegyik ''eszközenk'' vannak előnyei, és hátrányai.
Amikor megjelent a GTA-SA komolyan elgondolkodtam, hogy veszek egy ps2-t... már 25 ropiért lehett venni újat, (ha jól emlékszem).. aztán ''lebeszéltem magam''...
-
Allien
veterán
Pedig, ha lenne pénzed rá, hidd el, tutira megérné. Rengeteg előnye van a pc-vel szemben és hátránya kevesebb (főleg anyagi jellegü, illetve, grafikai, esettleg). Rengeteg nagyon jó játék el sem jut pc-re, és itt most felsorolhatok vagy 10-20 olyat, ami ha kijönne pc-re, tutira berosálna mindenki. Hiszen, nagyon sokan el vannak ájulva pl. a NFSU2-től, pedig ha játszottak volna akár egy Gran Tourismo-val, hát, magasról lepottyantanák az NFSU-t.
Majdem, legalábbis.
Sokkal több fiatalabb korosztájnak készült játék jelenik meg PS-re, és nem csak gyilkolászós felszétütős (postal2 tipus). Egyik kedvencem a Crash Bandiccot volt. Ja, és nem kell havonta újra installálni az oprendszert, vírusirtót futtatni, és sorolhatnám.
-
Pópa
senior tag
Bezzeg GTA-SA-hoz nem csinál senki működö pc-s emulátort..

-
LLKobe
veterán
Tessék:
Bővebben: link
Pöcsölni kell vele mire faxán beállitod, de ha megvan mehet a móka. -
-
MoP_FX 57
őstag
Én most gondolkodok azon ,hogy csak a poén kedvéért megveszem eredetiben az egyet meg a kettőt PS-re. 1 Font és 3 Font.
[Szerkesztve] -
MoP_FX 57
őstag
De visszatérve Driver 1 és 2 témára: Szerintem a 2-nek jobb hangulata volt mint az egynek bár meglehet ,hogy ez csak azert volt mert az egyen végigrohantam de kettővel pedig vért izzadtam.S ez halálosan komoly.
-
Half-Life
tag
Elnézve a többi képet nem lesz azért rossz
Jól el lehet majd vele játszani
Főleg ha majd a gépemen elfog indulni eggyátalán
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Formula Air Mesh G3 600W
- 27% - LG UltraFine 27UQ850V-W 4K IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / FreeSync
- 3440 x 1440 100Hz!!! 65W PD 34" CURVED 1800R Samsung C34H890WGR - 1 év garancia!
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

78k és veszel egy X850XT-t

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)