Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Sirandrish

legenda

válasz Weißturul #71 üzenetére

Ebből is látszik hogy ennyi az egész konzolnak a Nintendo..mario meg Yoshi jelmezes hülyegyerekek....szerintem ilyen hozzáállással nem újságot kellett volna vezetniük hanem vonatot egymás nyakára.
    Az hogy miből adtak el 120M-et az a kutyát nem érdekli.
    Én Nintendo párti vagyok a Zeldák végett még sem tartom fasznak meg debilnek sem a PS-eseket sem a Box-osokat RÁADÁSUL mindamellett hogy a Zelda a kedvencem én elismerem a Clover féle Okamit (ami PS-en volt először) lévén hogy második kedvencem...elismerem a GoW-okat és ugyanúgy elismerem a Box féle Alan Wake-t vagy Gears of Wart..
    SŐŐŐT, még a Halot is pedig azt rühellem.

Attól hogy nekem ez vagy az tetszik még nem kell torkonszarnom nyilvánosan a többi céggel szimpatizálókat főleg úgy hogy sok gyerek akinek nem volt nete csak onnan tudott érdeklődni és ezek mellett még a legnagyobb császárnak tartom magam.

Szóval maradjunk annyiba szerintem hogy a Konzolt vezető emberkék nagy %a egy beképzelt f*szkalap akik az objektivitást mér hírből sem ismerik.

Új hozzászólás Aktív témák