- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz
Weißturul #71 üzenetére
Ebből is látszik hogy ennyi az egész konzolnak a Nintendo..mario meg Yoshi jelmezes hülyegyerekek....szerintem ilyen hozzáállással nem újságot kellett volna vezetniük hanem vonatot egymás nyakára.
Az hogy miből adtak el 120M-et az a kutyát nem érdekli.
Én Nintendo párti vagyok a Zeldák végett még sem tartom fasznak meg debilnek sem a PS-eseket sem a Box-osokat RÁADÁSUL mindamellett hogy a Zelda a kedvencem én elismerem a Clover féle Okamit (ami PS-en volt először) lévén hogy második kedvencem...elismerem a GoW-okat és ugyanúgy elismerem a Box féle Alan Wake-t vagy Gears of Wart..
SŐŐŐT, még a Halot is pedig azt rühellem.Attól hogy nekem ez vagy az tetszik még nem kell torkonszarnom nyilvánosan a többi céggel szimpatizálókat főleg úgy hogy sok gyerek akinek nem volt nete csak onnan tudott érdeklődni és ezek mellett még a legnagyobb császárnak tartom magam.
Szóval maradjunk annyiba szerintem hogy a Konzolt vezető emberkék nagy %a egy beképzelt f*szkalap akik az objektivitást mér hírből sem ismerik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 5
- Túra és kirándulás topic
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Windows 10
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest