Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Weißturul
senior tag
válasz
nissancoupe
üzenetére
A Dreamcastet alapjáraton a piacon akkor jelenleg legmodernebb alkatrészekből pakolták össze logikusan. Nem kellett plusz két vektoregység, soksokgigagibet busz meg minden.
Amin én először tátottam a számat az a Halo volt majd a DC-s SoulCalibur, később meg a God of War II, Oblivion.Látom mind SC pártiak vagyunk.
Nekem azért tetszik, mert fegyverekkel hadakozunk, abból a valóságban is sok van és mindegyiknek a használójával saját stílusa van. A Tekken/Virtua Fighter meg azért nem jön be annyira, mert ezek a bunyós dolgok unalmasak: mindig ugyanannak a harcstílusnak a különböző válfajait, stb. látjuk. Broken Destiny, 4evaSirandrish: mostmé

Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Kompakt vízhűtés
- Hálózati / IP kamera
- Óra topik
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Ingatlanos topic!
- AliExpress tapasztalatok
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- ASUS Vivobook Pro 3K OLED 120Hz Notebook! Intel Ultra 7 155H / RTX 4050 / 16GB DDR5! BeszámítOK
- AKCIÓ! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal ÚJ Állapot i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nekem azért tetszik, mert fegyverekkel hadakozunk, abból a valóságban is sok van és mindegyiknek a használójával saját stílusa van. A Tekken/Virtua Fighter meg azért nem jön be annyira, mert ezek a bunyós dolgok unalmasak: mindig ugyanannak a harcstílusnak a különböző válfajait, stb. látjuk. Broken Destiny, 4eva