Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• HaaS

addikt

válasz fiATHaLON #1736 üzenetére

Erről az NWN2 jut eszembe egyébként: varázsoltam egy sleep-et néhány goblinra: azok, akik nem kerültek be a hatósugárba, azok szétkapták az egyik karaktert, vége volt... azt hiszem törpe harcos volt én meg elf mágus, szóval nem volt szimpatikus, ki akartam nyíratni. Homályosak az emlékek, de nem is ez a lényeg. Szóval... törpe halott, néhány goblin alszik, én meg lemedzsikmisszájlozom az utolsó lábánjárót. Nyertem. A törpének kampó, én élek, a maradék alvó goblint meg majd jól kékre-zöldre verem az egyik varázstekercs kemény bőrtartójával...
    ... ám hirtelen flash!!! a csatának vége! ... bejátszás, egy párbeszéd jön... "Höhh?" - kérdezem magamban. Mi lesz a goblinjaimmal? Vagy harminc ikszpé maradt a földön fekve, édesdeden alszanak!
    Jól van, legyen. Legalább a törpe halott. Folytatódik a párbeszéd, valami nagyon frappánsat mondhattam, a másik válaszol, jó... és egyszer csak!!! Beleugat a HALOTT TÖRPE! Hogy szerinte így meg úgy! B+:DDD! Háttemeg:D? Fekszel vissza! És mi lesz ha dialógus közben felébrednek a gobbók és hátbacsűrnek, miközben valami NPC szövegel hozzám és mozdulni sem tudok az ámulattól, hogy a törpe halhatatlan?!
    Nagyon röhögtem, nagyon... persze hogy uninstall:).

Ebben történetben a szereplők és események a rossz memóriám és az idő vasfogának szülöttei, a valósággal való minden hasonlatosság a véletlen műve. De valahogy így volt.

Új hozzászólás Aktív témák