Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
timmytorino
újonc
Sziasztok!
Nagyon hosszú ez a fórum ezért leírom mi a gondom, lehet már letárgyaltátok ezt, de sajnos nincs időm végig olvasni ezért kérlek segítsetek okosak!

Navon IQ7 készülékről van szó.
Rootolva lett, de ennek ellenére sem engedélyezi az appok sd-re történő mozgatását. Elvileg nem támogatott ez a készüléken, de gondoltam ti kütyü zsenik, esetleg találtatok erre megoldást. Szégyen, hogy 4GB tárhelyből 1,50GB felhasználható, ami konkrétan szutyokra sem elég.Nagyon köszönöm előre is a választ. Ha van valami középszintű elmének való megoldás, legyetek szívesek leírni nekem mit kell tennem. Amennyiben nincs erre megoldás, kénytelen vagyok venni egy másik készüléket, de ezt csak végső esetre hagynám

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 128GB 6GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- iPad Air M1 64GB WiFi - kék 1 év garancia
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- Xiaomi Redmi Note 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest