Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
timmytorino
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon hosszú ez a fórum ezért leírom mi a gondom, lehet már letárgyaltátok ezt, de sajnos nincs időm végig olvasni ezért kérlek segítsetek okosak!

Navon IQ7 készülékről van szó.
Rootolva lett, de ennek ellenére sem engedélyezi az appok sd-re történő mozgatását. Elvileg nem támogatott ez a készüléken, de gondoltam ti kütyü zsenik, esetleg találtatok erre megoldást. Szégyen, hogy 4GB tárhelyből 1,50GB felhasználható, ami konkrétan szutyokra sem elég.Nagyon köszönöm előre is a választ. Ha van valami középszintű elmének való megoldás, legyetek szívesek leírni nekem mit kell tennem. Amennyiben nincs erre megoldás, kénytelen vagyok venni egy másik készüléket, de ezt csak végső esetre hagynám

Új hozzászólás Aktív témák
- BIZTOSÍTÁSSAL iPad Pro 13 M4 Ezüst
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy Tab S9 128GB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad 10th 64GB, WI-FI, 1 Év Garanciával
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 512GB SSD 1 év gar
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Hp, Dell, Lenovo gyári 65W USB-C / Type-C töltők, tápegységek
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue Újszerű állapot 100% akku (51 ciklus)
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest