Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sh4d0w: Van-e még?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibe1
addikt
Nekem kicsit fura ez a 4.1,és az is,hogy a fejlesztői lehetőségek totál le vannak tiltva.
Most egy kicsit több időm volt nyúzni.Tettem fel rá pár játékot (Fruit ninja,Ant smasher,)mentek gond nélkül.
Közben lemerült,feltettem töltőre.A CoolReadert,FBReadert tettem még fel.Meg is lepődtem,mert a lapozás animáció láthatóan megakadt,csak nem tudom mitől.A háttérben nem futott semmi.
Feltűnt még valami:simán kézbefogva,épphogy megnyomva a hátulját fogásváltáskor,hullámzik a kijelző képe.
Ezen kicsit ledöbbentem,azt hittem sikerült valami normálisabb tabletet összedobniuk,
de ezek szerint nem jött össze a dolog.(#100) ember07
A Crystalban MVA paneles a kijelző ha jól tudom,már csak emiatt se jönne össze a dolog, szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Videós, mozgóképes topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- iPad Mini 8.3 2024 128GB Wi-Fi Apple A17 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia)
- HP Engage GO Mobile - POS terminál tablet - " fél- ütésálló" - M 3-7Y30 - 12,3" FullHD
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs