Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lupus39
csendes tag
Helló fórumozók..
Ezt tettem fel: CC AB 86V M758A 20130823 v1.1 RS egy tetszhalott DPS dream7 tabletre..Elindul vele,
de az érintőképerny 2 helyen is reagál,és egyik sem az érintés helye...Mi itt a baj,és mit tehetek a
szervizen kívül..Azt nem kívánom,mert annyit szerintem nem ér..
-
Tomeehun
csendes tag
Üdvözlet!
Szeretnék segítséget kérni DPS Dream 7 tablet hibakeresésében! Kaptam egyet javításra, még kezdő vagyok kicsit a témában. Az a hiba jelenség, mikor bekapcsolom beadja a boot képeket, majd mikor az Android felirat következik ott megáll és csak tölt majd egy idő után kikapcsol, ha USB-n keresztül csatlakoztatom PC-hez ugyan ez a jelenség van és a PC-s sem ismeri fel a tabletet. A tulaj azt mondta, hogy egyszer már volt javításon azután egy darabig ment majd ismét megállt, de azt nem tudom, hogy akkor milyen hibával került szervízbe. Ha valaki találkozott már ilyesmivel és tudna egy kis irányt mutatni azt megköszönném!
-
attyla999
csendes tag
Van egy ugyan ilyen tablettem. 1 hónapja valamiért nem akart bekapcsolni csak az android jelig ment el a gép. Utánaolvasva megnyomta a bekapcsoló gombot és a hangerő gombot és csináltam rajta egy factory resetet. 1 hónapig jól működöt a szerkezet de tegnap ismét ugyan ez a problémám lett. Ismét megcsináltam az 1 hónapja csinált bekapcsoló gomb és hangerő gomb és factory resetel visszaállítottam. Most ismét jó de mit tudnék csinálni hogy ezt ne csinálja a tablet folyamatosan?
Valami vírus lehet? Lehet rá megoldást találni? Valami vírus irtó kéne rá?Még csak 6 hónapos a készülék.
Mit lehetne vele csinálni? Mit javasoltok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPad Air (5. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke Apple ajándék tok
- iPad Pro M4 11" 256GB wifi+ cellular 2028.10.30. Apple jótállás
- Szép állapotú Apple iPad Mini 6 64GB, Wi-Fi, 87% akku, 12 hónap garancia!
- Apple iPad Air 5 64GB Wifi eladó! 100% Akku, patika, 12 hó bolti garancia
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB blue kék Apple garancia ajándék tok
- 236 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest