Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
válasz
Synthwave
üzenetére
Nem volt vele semmi baj, csak nem egyszerűsítettem le annyira hogy kizárjon mindennemű belefetrengési lehetőséget.

Harcászatban a gránátot jogodban áll nem "célszerszámnak" nevezni/tekinteni, ez pontosan ugyan az a kategória helyből mint amiről ez előző postom szólt.Személy szerint az egész játék alatt használtam, illetve használom mert második végigjátszást kezdtem el pár napja, csak idő hiányában jegelődött.
Chainsaw nálam mindig vésztartalék volt, fullhoz közel tartva nagyobb dögök ellen, ugyan ez igaz a Gaussra is, Siege móddal, úgy elég sok ammot eszik, közepes vagy kisebb dögökre nem pazarlomsohanajó ez így nem teljesen igaz, Quaddal igen jó móka..
Amivel egyébként egészen jól ki lehet váltani a gránátot az a Shotgun explós modja de nagyobb ereszd el a hajamok közepette, amikor 4-5 fegyó között váltogat az ember folyamatosan, kapkodva mert egyetlen fireball viszi a HP ~80%-át vagy öl, ott nagyon hálás tud lenni a gránátozás.
Könnyen "érezhető"/tanulható fix sebzést oszt, challangek teljesítéséhez is állati hasznos volt számomra, tudod mennyit gyengít egy-egy dögön amit utána a kívánt módon kivégzel.Zordabban belakott termek bevételéhez is rengeteget használom, benézel, látod hogy elég necces, gránát repül a kisebb dögök felé, vissza a fal mögé, vársz, bamm, kinézel és az upgradelt Glory range rúnával már rajta is vagy az egyik témfergőn ami ~10méterre volt.
Ragozhatnám még sokáig, tekintve hogy saját bevallásod szerint sem használtad túl sokat, kis túlzással semennyit bár ez eléggé mihez képest kérdése, szerintem próbálgasd mert megéri..

Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Még mindig várunk az új Mass Effectre – az N7 nap sem hozott áttörést
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Magisk
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Blu-ray lejátszók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest