Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Habugi

addikt

válasz Synthwave #1696 üzenetére

Nem volt vele semmi baj, csak nem egyszerűsítettem le annyira hogy kizárjon mindennemű belefetrengési lehetőséget. :)
    Harcászatban a gránátot jogodban áll nem "célszerszámnak" nevezni/tekinteni, ez pontosan ugyan az a kategória helyből mint amiről ez előző postom szólt.

Személy szerint az egész játék alatt használtam, illetve használom mert második végigjátszást kezdtem el pár napja, csak idő hiányában jegelődött.
    Chainsaw nálam mindig vésztartalék volt, fullhoz közel tartva nagyobb dögök ellen, ugyan ez igaz a Gaussra is, Siege móddal, úgy elég sok ammot eszik, közepes vagy kisebb dögökre nem pazarlom soha najó ez így nem teljesen igaz, Quaddal igen jó móka.. :)

Amivel egyébként egészen jól ki lehet váltani a gránátot az a Shotgun explós modja de nagyobb ereszd el a hajamok közepette, amikor 4-5 fegyó között váltogat az ember folyamatosan, kapkodva mert egyetlen fireball viszi a HP ~80%-át vagy öl, ott nagyon hálás tud lenni a gránátozás.
    Könnyen "érezhető"/tanulható fix sebzést oszt, challangek teljesítéséhez is állati hasznos volt számomra, tudod mennyit gyengít egy-egy dögön amit utána a kívánt módon kivégzel.

Zordabban belakott termek bevételéhez is rengeteget használom, benézel, látod hogy elég necces, gránát repül a kisebb dögök felé, vissza a fal mögé, vársz, bamm, kinézel és az upgradelt Glory range rúnával már rajta is vagy az egyik témfergőn ami ~10méterre volt.

Ragozhatnám még sokáig, tekintve hogy saját bevallásod szerint sem használtad túl sokat, kis túlzással semennyit bár ez eléggé mihez képest kérdése, szerintem próbálgasd mert megéri.. :K

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés