Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rogio

csendes tag

válasz nferro #2155 üzenetére

Szia!

Szerintem velem fordult már elő ilyen, erősen próbálok visszaemlékezni, mi hozta elő...

Lehet, hogy tévedek, de mintha a Google Play akart volna folyamatosan frissíteni, és emiatt csúcsra járatta a processzort. Asszem úgy oldottam meg, hogy bementem a Beállítások/Alkalmazások/GooglePlayÁruház-ba, és ott a "Frissítések eltávolítására" nyomtam. Utána újraindítottam a telót, és befrissítettem minden programot, és elmúlt.

Vagy a GMail volt??? Mindegy, valamelyik Google szarság beakadt, kb egy éve volt már nem emlékszem... Valami programot is föl kellett rakjak, mert az aksinál nem írta ki, mi szívta le az energiát, de arra már tényleg nem emlékszem, melyik program segített.

B. kérdés, mielőtt nekiállsz törölgetni mindenfélét,
    - mikori frissítés van épp a telefonon?
    - a GPS nem maradt bekapcsolva (néha a BKK futár nem hajlandó kikapcsolni, és elereszteni a GPS-t)
    - esetleg valami Bluetooth eszköz? Pl az előző fitnesz karkötőm folyamatosan ping-elte a telefonomat, ami miatt folyton bekapcsolt a kijelző (a karkötő programja értesítést érzékelt), és amellett hogy baromi idegesítő volt, szörnyen fogyott az energia...

Szóval több oka is lehet, először is meg kéne találni az okát, hogy mi meríti a telefont.

Új hozzászólás Aktív témák