- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
Új hozzászólás Aktív témák
-
victoireB
csendes tag
válasz
Fooler89
üzenetére
Igazad van, véleményt nyilvánítani szabad.
De szerintem ez a topic nem erről szól.
Egészségügyben dolgozom, és szoktam vért is adni, így kicsit mindkét oldalról rálátok a dologra. (Bár a véradásból kimaradt most egy pár év, terhesség, szülés, szoptatás miatt, de amint lehet, ismét el fogok menni.) Azt tudom, hogy a kórházakban időnként egész komoly vérhiány szokott lenni, bár ezt az OVSZ sosem fogja beismerni, pánikkeltést kizárandó. Azt is tapasztaltam, hogy mennyire tudnak örülni a véradó állomásokon annak, aki ténylegesen alkalmas véradásra - az önkéntesek egy része ugyanis ilyen-olyan problémák (vashiányos vérszegénység, krónikus gyógyszerszedés, betegségek) miatt alkalmatlan, hiába szeretne vért adni. Nem sokszor (talán10x) adtam eddig vért, de mindig kaptam szülinapomon egy képeslapot, ami nagyon jólesett... Így hát arra buzdítok mindenkit, hogy adjon vért, egy fél óra az életéből, és 3 emberen segít!
A donorkodáson már én is elgondolkoztam... Ha legközelebb alkalmas leszek véradásra, meg fogom kérdezni ezt is!
Egy-két érdekesség: mi lesz az általad adott vérből: 1egység vörösvértest-koncentrátum; 1 egység vérlemezke- koncentrátum, és 1 egység ún. friss fagyasztott plazma, mely a vérplazma fehérjéit, alvadási faktorait tartalmazza. Tudjátok-e, melyik a legritkább vércsoport: a B Rh negatív, ez a populáció 1 %-a!
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen autót vegyek?
- Gumi és felni topik
- Futás, futópályák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Android játékok topikja
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone Se 2022 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest