Hirdetés

Aktív témák

• Dominator

aktív tag

Na akkor következzen az első értelmes hozzászólásom, az estétől idáig:

beszéltem Vele telefonon, amiben nincs semmi érdekes, hiszen majdnem minden nap beszélünk. Szerintem a nagy V-ből ki lehet találni, kire gondolok. De persze nem félreértendő, nem vagyunk együtt, csak én gyötröm magam miatta napi 25 órában. Hát igen, ''a szerelem vak, süket és halmozottan fogyatékos'', ahogy Ő szokta mondani. Szép mondás. Róla (és most sajna nem tudom tovább hangsúlyozni a nagy ''R'' bötűt) nem kezdek el ódákat zengeni, mert a Ri/OS 3 összezuhanna, mint egy felfújt. A lényeg, hogy... ragadjon a bélyeg. A nőügyek topicban említettem eleget. Ha valami változás történne életem folyamának ezen párhuzamos síkján, úgyis megtudjátok, feléve hogy elolvassátok, már ha egyáltalán érdekel bárkit is.
    Szóval a beszélgetésünk bearanyozta a nap hátralévő részét és a holnapi napomat is előreáthatólag. Nem is tudom miért, csak egyszerűen az általános jókedv tört rám utána.
    Most voltam fürdeni, hajat mostam és fogat is, szóval most megtisztulva érzem magam, kívül-belül egyaránt. Lehet hogy jó ez a blog, kimondhatok sokmindent, amit egyébként talán nem.
    Megállapítottam, hogy amióta a suloból hazaértem, semmi értelmeset nem csináltam, csak rohadok a PH előtt, megittam másfél üveg szénsavas ásványvizet, aminek termálfürdő szaga van, meg gyúrtam egy kicsit. csak keményen :D
    Most majd mindjárt befejezem ezt az utoldó karakterekkel és megyek olvasni az ''Am kürzeren Ende der Sonnenallee'' c. meseszart, mert holnap doga :(
    A végszó pedig legyen !Muffpaszta!
    Vége az első napnak

Aktív témák