Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Glomgold
tag
No emberek, beleolvastam pár hozzászólásba, s midőn magam bújára bennök gyógyírt nem lelék, cselekedvén rögvest, ímhol vetek elétek pár bötűt, bízván benne, ki utat mutat.
Szóval az van, hogy jelenlegi PC-m megjelenítőjeként egy régi DELL 2209W-t használok, amely megérett egy cserére és szeretném, ha a jövőbeli képernyőm vezeték nélkül kapcsolódna a PC-hez, magyarul a DVI kábelt, ami a PC-t a monitorhoz köti, felszámolnám - némi lag-ért cserébe.
Erre több megoldás is van a hazai piacon, azonban ezek közül a két, számomra legszimpatikusabb is jó magas árral van jelen, nagyjából 30 ezer forint fölött kezdődnek ezek az eszközök:
( pl.:Viewcon Wiretek,
avagy ASUS Wavi )Mivel viszont a DLNA szabványhoz eléggé nem értek (kb. semennyire sem tudom, miről van itt szó):
1. Először azt kérdezem, megoldható-e azzal az ügy, ha olyan TV-re cserélem a monitorom, ami DLNA-t támogat, és a PC meg megy a routerbe (jelenleg TP-LINK-et használok, így kapom a szomszéd szobából a netem, ezt terhelném tovább...)?
2. Másodszor pedig azt, milyen kellemetlen következményekre lehet számítani a jelenlegi állapothoz képest (ahhoz képest amikor a sima DVI köti a monitort a PC VGA-hoz - tehát, teszem azt, ha office-t használok például, és nem pedig filmet néznék (én azt gondolnám, ilyenkor nem is lehet észrevenni a különbséget)?
Tehát, ha csak böngészek a neten, Youtube-on, esetleg játszok, stb. megéri ez így, jó-e erre a DLNA-szabvány, kérdezem, vagy van komoly érv amellett, hogy ilyen felhasználásra inkább a fenn említett eszközök valamelyikével érdemes próbálkozni, ha mindenáron kell a wireless...Ha nagy butaságot írtam, elnézésetek kérem, és ha volt már szó valahol erről, elegendő az is, ha átirányítotok (csak mert azt vettem észre, hogy általában a hozzászólások nagy része itt a filmes dolgokra, vagy az összekonfigurálási problémákra vonatkozik, ezért merészkedtem megkérdezni ezt, bár nem olvastam végig minden hozzászólást)
Egyébként minden építő jellegű választ előre is köszönök.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Projektor topic
- OLED monitor topic
- Hobby elektronika
- OnePlus 15 - van plusz energia
- BMW topik
- Házimozi belépő szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Apple MacBook M3 Pro 14, 18GB RAM 512GB SSD elado ujszeru Gyor
- Flydigi Vader 3 Pro wireless hall effect kontroller eladó
- 9440 2-in-1 14" QHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-11G I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest