Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
utgyuru
aktív tag
Ha a Windowsban bekapcsolom a média adatfolyam megosztást (vagy valami ilyesmi), akkor a TV-n ugyanúgy látni fogom a gépen lévő filmeket, mint pl serviio-val, vagy csak amit elindítok "lejátszás a következőn..."-nel, az fog megjelenni?
-
utgyuru
aktív tag
Először nálam se volt jó a Serviio, állandóan szakadt a kapcsolat. Aztán később megpróbáltam újra, és teljesen jó, azóta azt használom. Felraktam itthon a másik pc-re, és jó ott is. Ötletem nincs, mitől javult meg, nem nyúltam a beállításokhoz, mikor a második gépre raktam fel, alap beállítások, csak a megosztandó mappákat állítottam és megy. Mondanám, hogy talán a windows update segített, de a második gép attól független, szóval tényleg nem tudom.
-
utgyuru
aktív tag
válasz
pimpusek
üzenetére
Nem tudom, csak ötlet volt, én kipróbálnék egy másik routert, persze ha nem tudsz kölcsönkérni, az más. Esetleg megpróbálhatnád a DLNA-t 2 PC, vagy más eszközök között. Samsung mobilokon (én Galaxy Ace-el próbáltam) alapból van AllShare, valami ilyenen. Én mobilról csak fotóval próbáltam, úgy jó volt.
Nem tudom, az XP-től mennyire függhet, én Win 7-tel használom, bár csak sokadjára lett jó Serviio-val, többi programnak mind volt valami gondja. -
utgyuru
aktív tag
Sziasztok!
Van egy PC-m Win7-tel, egy Samsung UE32EH5300 tv-m, egy TP-LINk TL-WR941N routeren keresztül kapcsolódnak, ide szeretnék valami DLNA okosságot. A gyári AllShare program nem az igazi, Mezzmo-val jól ment, de lejárt a 2 hét próbaidő, azonkívül próbáltam minden más programmal, de vagy el se indul, vagy szakadozik a film. Mindkét eszköz kábelen csatlakozik, szóval nem a wifi miatt szakad. Máshol a Serviio-t írták, hogy az jó meg ingyenes is, de nem bírtam végignézni vele egy filmet se, mindig baja volt. Valaki tudna írni működő megoldást, mivel, és konkrétan milyen beállításokkal jó?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Macska topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen TV-t vegyek?
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- World of Warships
- Vírusirtó topic
- Kutya topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- Beugró Gamer PC - GTX 1650 4GB - 16GB RAM - I5 4590 -128GB SSD - 500GB HDD -
- ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE - m-ATX OC király: dobozában, tartozékokkal, tökéletes állapotban!
- Lenovo Thinkpad T14 G2 új garis SSD-vel, Touch LCD
- ASUS RTX 4060 DUAL 8GB GDDR6 OC V2 - 1 ÉV GARANCIA, NÉVRE SZÓLÓ SZÁMLA, UTÁNVÉT!
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- PCIe 5.0/4.0/3.0 Riser kábelek 90-os hajlított csatlakozóval (220mm/300mm)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest