Hirdetés
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
RootRulez
félisten
Na most felidegeltek, illetve nem most, hanem pár napja...
Otthon voltam karácsonykor, nem volt net. Kicsit szöszmötöltem a telefonon és miután csatlakozott volna a netre az egyik program, jött egy sms hogy rossz csatlakozási kísérletet érzékeltek vagy mi... Azt is írták, hogy elküldik a helyes beállításokat. Így is volt elküldtek egy beállítást fájlt. Örültem is netezgettem (volna) de tetű lassú volt két oldalt akartam, egyik se jött be rendesen... Aztán meg szépen semennyire se jött be semmi. Kilépve a böngészőből arra lettem figyelmes, hogy kaptam két sms-t. Az egyik azt írta, hogy 600Ft alatt van az egyenlegem, a másik meg azt, hogy 300alatt vagyok. Gondoltam azért szűnt meg a net, mert csutkára leszívta... Megjegyezném, hogy a két SMS ugyanakkor jött, ergo pillanatok alatt levett 300FT.os vagy többet vett le egyben.
Ez előtt az eset előtt töltöttem a kártyám 3K-val és még lehetett is kb. annyi rajta (volt rajta pár száz ft és nem használtam annyit)...
Na szóval, szerintetek ez mi volt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Crimson Desert
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Április bolondja? Csak egy lebegő mobiltálca
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- GAMER PC! i7-12700 / RTX 3080 Ti / 32GB 4133MHz / B760M / 1TB NVMe / 700w! BeszámítOK
- RÓZSASZÍN! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - HAJNALPÍR AJÁNDÉKKAL!
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 15.6 FHD AMOLED TOUCH 1évgar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest