Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Inkább a városokban a szelfidrónozásnak reszeltek. A hobbidrónosok b@asznak majd befizetni (hangsúlyoznám, hogy jogosan!) és szépen sunyiban fognak repkedni erdőszéleken, elhagyatott területeken.
Itt aki masszívan szopni fog, az többek között én leszek, aki nem tudja hogy mikor hová vonulnak majd a tűzoltók, mikor hová küld a mobilszolgáltató, hol kell valami építményt felmérni, hol állítottak éppen darut. Valószínűleg az lesz, hogy befizetem majd és talán így összejön annyi pénz, hogy fedezni fogja a horror háromszázezres költséget. Az lesz még a vicc, hogyha e mellett még lesz plusz eseti költség. Lehet, hogy akkor átmegyek én is gerillába 😂🤣
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple MacBook
- PlayStation 1 / 2
- Elektromos autók - motorok
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Bmw 640d F06/F12/F13 Hutoracs es Visszapilanto takaro szett
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Apple Homepod Mini
- Kompakt méretű Jura Ena micro 90 One Touch beépített cappuccino fejjel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VP249QGR FHD IPS 144Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- WELOCK smart lock ToucA51 okoszár
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest