Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
P3Dr0
senior tag
válasz
NvidiaRTX
üzenetére
Ne add el! Előbb-utóbb ennek változnia kell. Ezek a para emberek bele sem gondolnak,hogy a fejünk felett egy tucat műhold cm-es felbontású éles fotókat készítenek amik sokkal részletesebbek mint a mai kereskedelemben kapható drónok kamerái....
Én drasztikus lépésre szántam el magam. Ha sikerül pár hónapon belül kiköltözök az isten háta mögé ahol senki nem szövegelhet mert repkedek.
-
válasz
NvidiaRTX
üzenetére
Ha nem valami kiemelt ojjektum közelében reptetsz, vagy ott ahol sok az ember (tömeg felett) akkor igazából még a közeg is sz@rik itthon a drónozásra.
Nekem volt már olyan hogy a hajcsavarós, borgőzös lehelletű, 3 fogú néni rámhívta a rendőröket a XVII-ik kerületben, mikor egy adótornyot repültem be. Kijöttek a rendőrök, kérdezgették, hogy hol a drón, mondtam, hogy kb egy kilométerre az M0 mellett a toronynál (fel sem merült a légtérhasználati)
Erre megkérdezték, hogy Tarcsai útig is elmegy, mondtam nekik, hogy azon túl vagyok.
Aztán kérték, hogy nézzük meg a qrvákat, hogy ki van éppen kint
Nagyon durva volt, hogy kb 150m magasan volt a drón, de simán vágták a 12"-os tableten, hogy melyik lány kicsoda
Majd fájlalták, hogy de jó lenne nekik is egy ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Dualtron Popular dual motor 14Ah, szervizelt, +új gumi
- TETKÓS/KOZMETIKUS lámpa eladó
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Roborock Q5 PRO robotporszivó (garis)
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- 27% - MSI MAG 321UPX OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
- Honor Magic V2 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Formula Air Mesh G3 Adata 600W
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 256GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest