Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
plgr
tag
a rádiós témára: nekem a Spark rendszeresen elveszti a jelet 30-40 méter után is. Most hétvégén a Margitszigeten voltam vele, próbáltam minél magasabbra felküldeni, de nagyon hamar elveszítette a jelet, wifivel és OTG-vel is. Ez nem hogy a 2km-től, de a 300m-től is igen messze van. Elég elkeserítő.
Az pedig szintén szomorú, hogy úgy tűnik a DJI szándékosan szoftveresen szabotálja az OTG-vel való kapcsolódást. Szerintük nem biztonságos, kapcsolódj wifivel... -
Ez a remegés (meg az egész) nem hangzik jól. Sparkban nem vagyok otthon, de a Mavicoknak is ugyanez a betegsége. És ha egyszer elkezdi (vagy gyárilag ilyen) akkor nem nagyon múlik el magától, max ideig óráig eltűnik. Ha webshopban rendelted, akkor van lehetőséged az elállásra, én már csak a wifi jelszó miatt megtenném (valószínűleg valaki már repült vele és/vagy próbálgatta). Ha a nyakadon marad, és tényleg gimbalos, akkor szívhatsz a szervizeléssel.
Ne legyen igazam, de mindenesetre gondolod át szerintem, illetve járj utána hogy a Sparknál is úgy van e a remegős gimbal hiba mint Mavicnál. Ott egyébként a flexkábelt kell kicserélni az esetek 90%-ban, mert kontaktos. Amikor éppen jól érintkezik (mert hideg van, meleg van, pára van, nincs pára, akármi..), akkor nem remeg, ettől szoktak a Mavic userek is összezavarodni ("megjavult!").
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest