Hirdetés
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
Új hozzászólás Aktív témák
-
tirszin
senior tag
válasz
forceberg
üzenetére
Nem tudom, a régi akkuknak (még a savasoknak, Ni-Mh is, de a Li-nak főleg), az volt a leggyorsabban degradáló tényező, ha alacsony feszültségen vannak sokáig (értsd akár csak 1 nap). Egy-két ilyen akció, akár meg tudta duplázni az akku soros belső ellenállását.
A 100%-on tárolás ehhez képest bakfitty volt.
Ahogy nőtt a fajlagos kapacitásuk, úgy látom 90% felett sem szeretik a sok időt. De azért nem szabad elfelejteni a mélykisülés környezetét sem!!
Szóval szerintem 10-20% környékén ne legyen napokat, 10% alatt pedig órákat sem! Mert ettől nem felpúposodik, hanem megnő a belső ellenállása és legkisebb terhelésre is jól beesik az üresjárati feszültsége. Tehát virtuálisan csökken a kapacitása.
Ha mégis ezt a gyakorlatot követi valaki, a folyamat visszaszabályozza azért magát, mert ahogy megnőtt az Rb, a későbbiekben, amikor azt hiszed, hogy 10%-ra van merítve és leteszed úgy, már nem 10%-on tetted le, hanem 30-on, mert valójában csak addig merült. A nagy belső ellenállás miatt hiszi azt az elektronika, hogy már 10-en van.
Remélem érthető a laikusoknak is.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest