Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
válasz
VANESSZA1
üzenetére
Februárra ígérték a kiszállítást. Most március közepe van, de még mindig preorder. (Bg. pl.) Valami nagyon félrement (megint/mint mindig), mint a Fimi A3-nál pl. Ott is az első széria gyakorlatilag hulladék. A Mi 4K-ra is lett volna idejük, hogy akár sikersztori legyen, de az sem lett az, pedig ~3 éve a piacon van és lényegesen nagyobb körülötte a csend, mint a hype...
Az első pár szériából én személy szerint biztosan nem rendelnék..(#2150) Sub-S: Bg.-n. 75 USD kedvezmény van a listaárból kuponnal.
-
doggie
aktív tag
válasz
VANESSZA1
üzenetére
Én is sokat nézegettem, de mivel kevés a valós tulaj, így az értékelések sem elegendőek ahhoz, hogy nyugodt szívvel berendeljek egyet.
Én ezt a fórumot találtam róla, elvileg tulajok osztják meg tapasztalataikat:
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Az első pár szériából én személy szerint biztosan nem rendelnék..