Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
Van,hogy manuális módban hasznalom a gépet, de nagyon ritka, és akkor is 60frame NtSC-t használok...
Phantom4-el repülök,nem tudom van e,és mekkora a különbség a két gép kamerája között,,,eleinte olvastam a P4-nel is erről a szaggatasrol, de én vagy nem forgattam a gépet "elég gyorsan", vagy a 60frame miatt, vagy a vágó akivel dolgozom lag nélküli jelenetekkel dolgozott...nem tudom
Értem én hogy szabvány, és Pal meg 25frame....
Na most már ezt ki nem törlöm...most jöttem rá hogy, 4K-rol beszélsz...egy éve van meg a gép, egyetlen egyszer rögzítettem 4K-ban, hogy tudjam működik az opció...
Szóval az egész válasz storno...Azért mertem hozzászólni, mert bár nem érzem magam prof. felhasznalonak, sok éve állok kamera mögött, az elmúlt egy évben sok dronos anyagomat adták le broadcast műsorszórásban, hasznalok szűrőket is, (bár sűrűbben CPL-t, ha szükséges) nem volt vele gond...
Ha gondolod, és lesz rá időm, legközelebb kipróbálom neked a P4-nel és feltöltöm a nyersanyagot!
De ahogy mondod, az általad említett beállításokkal nem szabad, hogy szaggatasrol beszéljünk...
Amúgy a firmware frissítésel érkezett tripod mód nagyon sokat segít a lassú mozgasokban( bár ennek semmi köze a kamera beállításaihoz, csak jelzem,hogy aki tényleg repülő kamerakent használja a gépet, annak hasznos funkció)
Udv
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- World of Warships
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- EAFC 26
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple MacBook
- Steam topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Nagyon szép, fehér Jura Impressa J5 automata kávéfőző profi cappuccino fejjel
- Volkswagen Lupo 2002-es évjáratú eladó.
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Xiaomi TV Box S 4k 2gen 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest