- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Quadro NVS 450 videókártya teszt (4 Dp port, passzív)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Üdv a Disney+ Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Noukoum #1307 üzenetére
Nem értem, hogy miért pont az illegális tartalomfogyasztáshoz kellene visszanyúlni. Feltételezem, hogy egy csomóan rendelték meg tévézés és/vagy másik streaming szolgáltatás(ok) mellé, és ha úgy döntenek, hogy a D+ nem éri meg, akkor van hová visszanyúlni.
A D+-szal tapasztalatom szerint pont az a legnagyobb baj, hogy önmagában még a tévézést sem váltja ki, csak akkor, ha (1) valamiért pont a D+ világára vagyunk rákattanva (marvel, sw, stb.), vagy (2) mindegy mivel, csak szeretnénk elütni az időt. Ha időnként néznénk valami mást (sportot, természetfilmeket, régi filmeket, magyar vagy európai filmeket, stb.), akkor ezt a D+ kínálatában nem találjuk meg. Lásd még: [link]
Mikor másfél hónapja előfizettem, bennem is felmerült, hogy le kéne mondani a tévé előfizetést, és elkezdtem figyelni, hogy amit tévében megnézésre érdemesnek ítélek, azt el tudnám-e érni mondjuk streamingen, és nagyon gyakran az volt a válasz, hogy nem (legalábbis előfizetéses formában nem), amit meg igen, az különböző streaming szolgáltatások részeként található meg.
Ha viszont nem csak D+-t néz az ember, és korlátos az ideje, akkor elég hamar előkerülhet az a kérdés, hogy az a havi néhány film megér-e havi 2500 (3500, stb.) forintot. (Pláne, ha a Disney nekem ötven százalékkal drágábban adja, mint másnak
.)
Új hozzászólás Aktív témák
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Futás, futópályák
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Formula-1
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Eladó egy 34" GIGABYTE M34WQ Ultrawide 144hz gaming monitor!
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest