Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- DPD tapasztalatok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
Aktív témák
-
atok666
őstag
-
atok666
őstag
válasz Peethy #46913 üzenetére
Latom Adobe RGB szinprofilt hasznalsz beagyazva. A chrome ignoralja a szinprofilokat, ezert nez ki teljesen mashogy a keped chromeban es mondjuk IEben vagy FF ban.
A chrome minden kepet sRGB ben renderel (igy gyorsabb, es ugye sokat tesz az a par milisec nehany benchmarknal....)Atok
-
atok666
őstag
válasz Santiagain #48068 üzenetére
Allvany a nehez obi miatt kell esetleg
Szerintem sporthoz inkabb tag rekeszt, hogy minel jobban elkulonitsd az alanyt a zavaro hattertol (reklamok, nezok stb.).. hacsak nem az a cel, hogy minden eles legyen es latszodjon mondjuk az egesz palya.Atok
-
atok666
őstag
válasz Santiagain #48068 üzenetére
Probalj peldaul (strand)roplabdat - bar mondjuk ez mar eleg nehezkes lesz, esetleg kezilabdat. Ott kisebb a palya es kozelebb kerulsz az akciohoz. De a sportfotozas eleg kemeny dio, oda bizony kell a komoly felszereles...
Atok
-
atok666
őstag
Enyhen off, de meg tudna vki oldalni lightroomban, hogy a bal oldali kepbol elobujjon a jobb oldalon levo? Vagy vmi nagyon hasonlo...
Atok
-
atok666
őstag
válasz soldierboy #48724 üzenetére
Atok
-
atok666
őstag
- eskuvoi utmutato menu picit szet van esve (lelog rola a szoveg)
- foldal menuponton van title, tobbin nincs
- fooldalon galeria kepekre/linkekre (vintage fotozas, eskuvo fotozas stb.) 'permalink to vintage fotozas' stb. title van akasztva
- fooldal aljan 'You might also like:' jobb lenne magyarul
- hozzaszolas irasa: 'Email címedet publikáljuk vagy használjuk fel más célra.'
- hozzaszolas irasa 2 gomb egyik magyar (Hozzaszolok) masik nem (Cancel Reply)Atok
[ Szerkesztve ]
-
atok666
őstag
válasz atok666 #48788 üzenetére
- Hozza szeretnek szolni egy cikkhez, ures mezokkel elutom a Hozzaszolok gombot, validacios hibat kapok 'Valami hiba történt a hozzászólás küldése során. Kérünk, hogy próbáld meg újra.', de egyuttal eltunik a kilepo gomb (Cancel Reply). Lenyomomm ismet a Hozzaszolok gombot es atkerulok egy ures oldalra (csak a hibauzenet lathato az oldalon)
Atok
p.s. Bocsi, nem spamolom teli a topicot. ha lesz idom meg megnezem
[ Szerkesztve ]
-
atok666
őstag
Nikon 105nel is 31cm a kozelpont, pont mint a Sigmanal, csak a Nikon obi merete nem valtozik.
Atok
-
atok666
őstag
válasz spanyoll #49934 üzenetére
Erre a fekete cuccra szerintem jobban passzolna vmi fekete alatet/hatter (mint pl ez) mint a kiegett feher. Tudom, nem errol van szo...
Atok
[ Szerkesztve ]
-
atok666
őstag
Igen, picasa. Felraktam, egyszer csak jott egy level vmi picasa teamtol, miszerint
"Congratulations, your photo was chosen as a featured photo!"rakerestem, hogy mi alapjan valogatjak a featured kepeket es ezt talaltam
..."Hi there, I'm Brian from the Picasa team. View count, comments, and Likes are indicators that help us choose Featured Photos at http://picasaweb.google.com/lh/featured?feat=featured_all#, but we also judge photos based on artistic merit and photo quality. Our team selects these photos as a group, so it's not an exact science by any means"...Bar erdekes amit ir, mert az en kepemet max 20an lattak mielott featured lett belole
Atok
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest