- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Sada88
aktív tag
válasz
gaalati #33639 üzenetére
hát nemtudom de nekem lightroomba 95%os fehérrnél mutatja a kiégéest és eddig talán 2ruha ha kiégett egy egy foltba ami kb 10*10pixel ha volt szóval nem tudom a kiégést pontosan mire érted nekem még a 90%os fehér nem ég , meg ahogy elnéztem max a hajaknál bukott be .
Lehet megnézem már másik monitoron is .Árnyék-fény, ez utómunka szerintem contrast 35 ,black 7-8 de sztem akkor lehet nekem van elrontva az ízlésem . vagy a szemem
fej láb között van különbség az tuti mert bal felül volt egy áteresztő ernyő kb 60fokba lefelé fej fölött és arcra irányítva , jobb alul meg egy 30fokba visszaverő 1/2en mindkét vaku .
szerintem ezek derítettek rajta eleget.,de nem tudom milyen derítésre gondolsz nyilván softbox móka sokkal jobb eredményt add de rendszervakukkal nehézkes és igen nehezen hurcolható meg kis térbe nem beállítható szerintem.
De amúgy meg a lényeg elméletileg a ruhanem a feje meg a lába , azokkal nem is nagyon foglalkoztam párnak kiszedtem a szemtáskákat a szeme alól mert kicsibe is randa volt és ennyi .
Meg mitértesz természetes fényeken ? CTO ruháknál???De ötletek jöhetnek
amúgy megfogadom a tanácsokat mindjárt lekapkodom őket azt felrakom az igényesebben sikerülteket.
Fénymérő meg más tészta szerintem ez már digi korszakba nem egy lényeges dolog . fogod felrakod a képet a gépre monitoron látszik rendesen...Studiot bérelni de jó is lenne szóljál ha az alföldön találtál már ilyet , ez sajna nem pest
Ja ebből nem flamet akarok indítani
de amúgy várok tőletek is egy pár képet,hogy milyen a "jó" szerintetek .
kitétel,hogy plain white vagy black ami érdekel mint már említett homogén háttérre felpakolás miatt. max még a natural gray ami elmehet de én olyan háttér anyagot textilből nem találtam még ami megfelelő lett volna a papírt meg megvenni se 10-20ezer forint meg nem igazán mobizálható a sérülékenység miatt.
Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Kuponkunyeráló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Óvodások homokozója
- Anime filmek és sorozatok
- Hálózati / IP kamera
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- További aktív témák...
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest