- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Rap, Hip-hop 90'
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
Aktív témák
-
szaby_gyerek
tag
(#39824) Joe_Black7: Sajnos ezek engem sem fogtak meg. Egyedül talán a 17.ik tetszik, amin egy vár van a tóparton, de az meg dől. Én is voltam Svájcban és láttam nagyon szép tájakat, amiket bánom, hogy nem fotóztam le valahogy. Ellenben néhány városról sikerült jó képet csinálni. Az is hálás téma, mert ott mindig minden szép állapotban van. Elhiszem, hogy virágos helyen voltál, na de akkor is.
(#39822) rumos14: Nagyon érdekes tájon voltál, szokatlan a szememnek ilyent látni. Cseppet sem hasonlít a kisalföldi síkságra.
Főleg a 3. és az 5. kép tetszik. Gondolom megérte a kiruccanás.
(#39821) fi:zi'k: Nagyon szép kép lenne a nyugvó vadállatról, de gondolom téged is zavar a belógó faág. Így is jó, de úgy jobb lenne a szememnek.
Ahogy nézem ha kicsit balra álltál volna, akkor meg a farkas lenne előnytelenebb.
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Béta iOS-t használók topikja
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows Insider Program
- Milyen videókártyát?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged