Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
 - bambano: Bambanő háza tája
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Zsolt,72
senior tag
válasz

Gabonetta

üzenetére
						Azokra a korábbi beszélgetési szálakra gondolva írtam ezt, amik alapján néhány esetben huzamosabb idő telt el az elő-regisztráció és a PUSH érkezése között. Tudni nem tudom (ez tény
 ), csak tippeltem a kisebb létszámú település és a gyorsaság közötti esetleges összefüggést. 
Simán lehet, hogy valójában nincs ilyen összefüggés és úgy van, ahogy te írtad.
Mindenestre pozitívum, hogy ennyire gyorsan folyt le. Az alkalmazás is rendben tette a dolgát, nem akadt meg sehol (ilyen probléma is jelzésre került korábban). Az alany egy iPhone 15, iOS 18-as rendszerrel. 
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
 - DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
 - Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Beszámítás
 - Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
 - Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

), csak tippeltem a kisebb létszámú település és a gyorsaság közötti esetleges összefüggést.