Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Samsung Deskmaster 386s/20n
- Keychron K1 V6 Bluetooth/USB-C magyar low profile mechanikus gamer billentyűzet
- Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
A kolléga biztosan tudja, hogy mit ír, és tényleg vannak érdekes esetek.
Nekem egyszer volt gondom igazolvány nem hordása miatt, ami remek anekdota és kortünet 1994-ből: a kukát húztam éppen ki a kapu elé, amikor lecsapott a járőr! Amikor beismertem, hogy nincs nálam személyi, pedig kb. három méterre behatoltam a közterületre, jött a "Mit csináljak most magával..." műsor. (Egy barátom erre fapofával azt válaszolta egyszer, hogy "A legjobb szerintem az lenne, ha most itt engem agyon tetszene lőni.") Aztán percekig szívatott az adataim mindenféle permutációban való kérdezésével, aztán némi kioktatás után vigyorogva távozott.
De a jellemző szerintem is az Általad tapasztalt módi. Ha nem nézünk ki gyanúsan, nem zavarjuk a közrendet, és egyéb probléma sincs velünk, akkor egy adategyeztetés után elengednek. Beírják a naplóba a végrehajtott igazoltatást, és minden rendben.
MaCS
Aktív témák
- Hobby elektronika
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Padavan firmware
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Csúcshálózat: ROG STRIX GS-BE18000 router tesztje
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Formula-1
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W540 - i7-4800MQ I 8GB I 256SSD I K1100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest