Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
Aktív témák
-
A kolléga biztosan tudja, hogy mit ír, és tényleg vannak érdekes esetek.
Nekem egyszer volt gondom igazolvány nem hordása miatt, ami remek anekdota és kortünet 1994-ből: a kukát húztam éppen ki a kapu elé, amikor lecsapott a járőr! Amikor beismertem, hogy nincs nálam személyi, pedig kb. három méterre behatoltam a közterületre, jött a "Mit csináljak most magával..." műsor. (Egy barátom erre fapofával azt válaszolta egyszer, hogy "A legjobb szerintem az lenne, ha most itt engem agyon tetszene lőni.") Aztán percekig szívatott az adataim mindenféle permutációban való kérdezésével, aztán némi kioktatás után vigyorogva távozott.
De a jellemző szerintem is az Általad tapasztalt módi. Ha nem nézünk ki gyanúsan, nem zavarjuk a közrendet, és egyéb probléma sincs velünk, akkor egy adategyeztetés után elengednek. Beírják a naplóba a végrehajtott igazoltatást, és minden rendben.
MaCS
Aktív témák
- GoPro Hero 7 Black, rengeteg gyári tartozékkal
- HyperX QuadCast 2 Frost + INGYEN SZÁLLÍTÁS
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB fekete 3 év garanciával
- LENOVO CORE I7 8700K GAMER+TERVEZŐI PC! 16Gb DDR4 RAM 512GB NVME SSD QUADRO P4000 8GB DDR5 1Év GAR!
- ÚJ ASUS CORE I5 14400F GAMER MAX PC 32GB DDR5 RAM 1.0TB SSD ÚJ RTX 5060 TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- HOWEAR HW ULTRA 3 Call okosóra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest