Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• dethroner

veterán

válasz #48231525 #13723 üzenetére

Hát a gyengébbek kedvéért és az oktatási rendszer szövegértelmezési hiányosságait orvosolandó, itt van az, amit ki lehet olvasni a mondandómból. Idézetek következnek, és utána az, amit a józan következetességű ember ebből kiolvashat.
    Én nem örülnék annak, ha csak 1 csomagot alkalmazna a Digi Vagyis több díjcsomagot szeretnék, amiben a választás lehetősége mindenki számára adott.
    Szerintem gondolni kéne a nem hardcore telefonhasználókra is Tehát ott az IS, nem csak, vagyis kizárólag.
    korlátlan mobilnet értelmét is csak ott látom, ahol nincs értékelhető vezetékes szolgáltatás Nem azt írtam hogy nem lehet létjogosultsága.
    amint hazaérek elindítom a wifit, így csak böngészésre, viber és email használatra van szükségem mobilnetre, így az 1GB kb 2-3 hónap között kitart. Azt hiszem érthető, amikor van lehetőségem nem a mobilnetet fogyasztani, miért is ne állnék át a sokkal gyorsabb és tényleg korlátlan wifire?! És szerintem ezt bárki megteheti ha otthon, munkahelyen stb van hozzáférése wifi hálózathoz.
    Én is örülök nagyon a Digi színre lépésnek, de ha nem fog azokra is gondolni a csomagok összeállításánál, akik hozzám hasonlóan használják a telefont, biztosan nem leszek előfizetőjük Ismét ott az IS és a csomag szó többes száma, tehát nem egy csomagot várok, szeretnék vizionálok.
    jelen felhasználási szokásaim nézve kb 1500-ért tudok elképzelni egy csomagot, amiben van némi lebeszélhetőség és néhány GB mobilnet. Itt arra gondolt a költő, hogy a fentiekben írt felhasználási szokása szerint számára egy ilyen csomag lenne ideális, vállalható, értelmes választás. Minden más eset erősen meggondolandó számára.
    Nem tudom kielégítettem-e a kíváncsiságotok, vagy egyéb kérdésekben is fordultok még hozzám?

Aktív témák

Hirdetés