Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
dethroner
veterán
válasz
üzenetére
Hát a gyengébbek kedvéért és az oktatási rendszer szövegértelmezési hiányosságait orvosolandó, itt van az, amit ki lehet olvasni a mondandómból. Idézetek következnek, és utána az, amit a józan következetességű ember ebből kiolvashat.
Én nem örülnék annak, ha csak 1 csomagot alkalmazna a Digi Vagyis több díjcsomagot szeretnék, amiben a választás lehetősége mindenki számára adott.
Szerintem gondolni kéne a nem hardcore telefonhasználókra is Tehát ott az IS, nem csak, vagyis kizárólag.
korlátlan mobilnet értelmét is csak ott látom, ahol nincs értékelhető vezetékes szolgáltatás Nem azt írtam hogy nem lehet létjogosultsága.
amint hazaérek elindítom a wifit, így csak böngészésre, viber és email használatra van szükségem mobilnetre, így az 1GB kb 2-3 hónap között kitart. Azt hiszem érthető, amikor van lehetőségem nem a mobilnetet fogyasztani, miért is ne állnék át a sokkal gyorsabb és tényleg korlátlan wifire?! És szerintem ezt bárki megteheti ha otthon, munkahelyen stb van hozzáférése wifi hálózathoz.
Én is örülök nagyon a Digi színre lépésnek, de ha nem fog azokra is gondolni a csomagok összeállításánál, akik hozzám hasonlóan használják a telefont, biztosan nem leszek előfizetőjük Ismét ott az IS és a csomag szó többes száma, tehát nem egy csomagot várok, szeretnék vizionálok.
jelen felhasználási szokásaim nézve kb 1500-ért tudok elképzelni egy csomagot, amiben van némi lebeszélhetőség és néhány GB mobilnet. Itt arra gondolt a költő, hogy a fentiekben írt felhasználási szokása szerint számára egy ilyen csomag lenne ideális, vállalható, értelmes választás. Minden más eset erősen meggondolandó számára.
Nem tudom kielégítettem-e a kíváncsiságotok, vagy egyéb kérdésekben is fordultok még hozzám?
Aktív témák
Hirdetés
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Arena Breakout: Infinite
- BestBuy topik
- Yettel topik
- BMW topik
- További aktív témák...
- Honor Magic V2 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI Pulse 15 B13VFK i7 / RTX 4060 140W / QHD 165Hz 16GB DDR5 1 TB SSD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ROG G614J! I7 13650HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest