- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- gerner1
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
Sziasztok, minden ok Nálatok ?
Érden áll a cucc, Digi router reboot nem segített.. -
Dißnäëß
nagyúr
Sziasztok, most kötötték be a Digit, változtatnék SSID-t, 1000-es FTTH.
Meg tudná nekem vki mondani a 192.168.1.1-es FiberHome "márkájú" router admin user/pass kombóját ? Az összefoglalóban írtak nem működnek. -
Dißnäëß
nagyúr
A megoldás egyszerű, szedj le egy Opera böngészőt és a beépített VPN funkciót kapcsold be, nem lesz egy rakéta, de használhatóvá válik az oldal Neked onnantól. Úgyis csak a pici fájlra lesz róla szükséged, a többit már böngészőn, és így VPN-en kívülről szedi össze a géped. Persze ez nem a probléma elhárítása, inkább csak élelmes megkerülése.
-
Dißnäëß
nagyúr
+1, faterral Anydesk, tökéletes (úgy, hogy ő W10-en, én Linuxon).
Amúgy Sziasztok
Van olyan, hogy az ember kicsapja a biztosítékot a szolgáltatójánál, havi X GB mennyiség felett és rászólnak ? Mondjuk van egy anyámnál letett több terás HDD-n backup-om és áthúzok magamhoz dolgokat róla. (Ő UPC 500-on ül, én Digi 1000-en).
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
wwenigma #72568 üzenetére
Köszi !
1. 10TB - total-ban, vagy egyenként, DOWN vagy UP-ra értve ? (Amúgy alatta lennék, beférnék..)
2. Ezt a csini kis statot saját eszközből nyerted ki, vagy van a Diginek online felülete erre a felhasználóknak ? (Pl. valamiféle dashboard, belépek és látok magamra nézve ilyen adatokat). -
Dißnäëß
nagyúr
Sziasztok, most lett 1000-es Digi FTTH-m. Valahogy olyan mákom van, hogy egyik legjobb barátomnak is elérhetővé vált (50km-rel arrébb), illetve egy másiknak már 2 éve ez van (220km-rel arrébb). Anyám pedig most költözik arra a környékre, ahol minden utcában elérhető ez szintén (és le szeretnék nála is helyezni vmi kisfogyis rendszert).
A lényeg: adatforgalmi korlát, ilyesmik. Bár korlátlan a Digi internet definíció szerint, koppintanak az ember fejére, ha kőkeményen ahogy a csövön ki-be fér, űzi a vadakat az online vadászmezőkön ?
Vagy csak akkor jeleznek, ha kilép ez a nagy adatmennyiség a Digi hálózatból, hálón belül pontleszarják ?Lenne ugyanis egy kísérleti projektem, amihez mindhárom-négy említett Digi 1000-et tudó pontot összekötném megfelelő logikával és routing-al stb. egy logikai hálózattá, vpn-ekkel. A dinamikus ip váltás és társai nem gond, a megszakadások sem (auto reconnect), szóval mindent kezelnék a helyben futó linuxokon, scriptekkel.
És hát lehet, megmozgatnék nemkevés adatot a pontok között.
Igazából a kérdés: sima ügy, ne parázzak, ha párszáz G-t, urambocsá, 1-2 terát kell ide-oda mozgatgatnom, küldözgetnem, vagy parázzak ?
-
Dißnäëß
nagyúr
Sziaszok, most váltottam Invitelről Digi 1000-es FTTH-ra. Jött ez a Huawei kütyü, de gyanítom, az Asus router-em mégiscsak combosabb. Tudna vki adni nekem egy admin belépést az eszközre ? (user/pass).
Most "user" felhasználóval megyek be, sokmindent nem enged így állítgatni magán, csak alap dolgokat. Admin access-re lenne szükségem, betenném bridge módba az eszközt, hogy az Asus hívja a PPPoE-t.
Priviben is jó.
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050 Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T495 27% 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 3700U 16GB 512GB NVMe ujjlolv új akku gar
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Intel Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest