Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sidi: Régi Gépterem: 386DX
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
Gerasz
aktív tag
Szerintem senki sem kíváncsi a puncsolásodra.
Az egyik fogyasztó leírta, hogy az igényelt sávszélességnek csak a töredékét kapta meg, ennyi. Országunkra jellemző, és a szabályozás hibája, hogy elég csak az ígért tizedét biztosítani.Képzeld el, hogy a boltban hasonló kondíciókkal jutnál pl tojáshoz, a tízes pakettben sokaknak csak egy darab jutna.
Ez egész egyszerűen tisztességtelen, az más kérdés, hogy törvényes
Annó a T-Comnál a reklámban hirdetett maximális sávszélessége a több százezer fogyasztója közül senkinél sem volt elérhető, a GVH bírság előtt emlékeim szerint akkor is voltak hozzád hasonló fórumhuszárok.
(Most látom, hogy egy oldal késésben vagyok)
-
catty21
tag
Nézd, baromira nem izgat, hogy te mit gondolsz.
Nincsen olyan szerződés, amit nem lehet felbontatni. Egyébként pedig nem felbontatni akarom, hanem azt, hogy ne 8Mb-vel, meg 25Mb-vel döcögjön a netem, ha 80/25-re fizettem elő.
De még a 25 se idegesítene, ha nem lenne érezhetően lassúbb az internet az előzőhöz képest. Ez pedig elvileg képtelenség, hiszen elvileg most gyorsabb a netem.És nincs még egy szolgáltató, akitől azt hallottam volna, hogy bocs, a garantált megvan, nem veszünk fel hibabejelentést, viszlát.
Még a Fibernet sem ilyen, pedig az aztán sz...r a javából.(te lettél a szolgáltatók kéretlen templomos lovagja?)
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest