- tildy: Új élet kezdődik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- N€T0X|N: Stellar Blade után
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
DonMaster
addikt
válasz
Wasquez #72973 üzenetére
wifi-nél nincs olyan hogy maximalizálod , ezt kéne megérteni, ráadásul ha jol tudom azon is fix az antenna,
nem véletlenül irtuk többen is hogy saját router, ha meg neked jo a mostani akkor ted a ház közepébe, bár ez csak matematikailag jó , mert ugye azt nem tudod hogy mennyi a zavarás akár mobil mikro szomszéd wifi, ezek mind befolyásolják, és akkor a vevő -röl nem is eset szó, viszont terv rajz és társai nélkül hogyan várod el hogy ötleteljünk neked ideális helyszínt, ted középre , enynit tudunk irni ebben, nem mellékesen ez nem digi topic téma, hanem inkább, hova helyezem a wifi routert téma. -
Brandynew
őstag
válasz
Wasquez #72973 üzenetére
Ezen a routeren egy nem irányított izotróp antenna van, de ezzel szerintem te is pontosan tisztában vagy, nem értem a kérdést.
Nyilván próbálkozhatsz különféle módokon irányítani a rádióhullámokat, de ha sikerül, a latency romlani fog. Inkább antennahosszabbító kábelt vennék, vagy valami extendert, repeatert.
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Napirajz könyv
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest