- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- lovag05: Híradó
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
st3v3np3t3r
nagyúr
kipróbáltam az openwrt-t... nagyob béta verzió még...ami a wikidev oldalukon fent van, az felmegy,de nincs webfelület...a fórumon találtam egy user által javítottabb verziót,azon bejön a webfelület, de csak az 5GHz-es wifit látja,a 2.4GHz-set nem...a wifi jelző ledek nem mennek,ráadásul újraindítás után megszűnik a webes felület elérhetősége...tftp-s módszerrel a gyári fw visszarakható szerencsére....még várok vele pár hónapot,hátha lesz stabilabb...
-
st3v3np3t3r
nagyúr
köszi a tippet... mikor utoljára néztem még semmi nem volt rá...
most melózok... leszedem hozzá a dolgokat és holnap kipróbálom... remélem nem lrdz tégla a routermár nem először telepítek openwrt-t... volt egy 741esem,azon is openwrt volt..és gyorsabb volt a net openwrt-vel mint a gyári sw-vel
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest