- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
bladesks007
tag
válasz
lnemes #37114 üzenetére
Némiképp ehhez kapcsolódó eset és egyben fekete pont a diginek: én úgy vártam a szerelőket, hogy behúzattam minden fali kiállásba cat6-os kábelt, cat6-os rj45 végek felszerelve. Jeleztem az időpont egyeztetéskor, hogy feltétlenül mondja meg a szerelőknek, hogy a kábel másik végére cat6-os végeket hozzanak és azt krimpeljék. Azt sem tudta az ügyfélszolgálatos hölgy, hogy miről beszélek... kínomban már azt mondtam, hogy cat, azaz mint a macska angolul és abból is a 6-os, ezt írja fel magának. Szerintetek átadta az üzenetet a szerelőknek? Nem.
Alapból cat5 vég volt náluk, úgyhogy most várom őket, hogy ismét jöjjenek cat6 végeket szerelni. Ebből kiindulva, feltehetőleg a náluk lévő kábel sem cat 6 (1000-s nethez pedig erősen javasolt). De az is lehet, hogy szerelőbrigádonként változó, kinél mi van alapból.
-
adika4444
addikt
válasz
lnemes #37114 üzenetére
FTTH (családiházas) vagy FTTB (panel,társasház)?
Előbbiben optikát húznak a lakás megadott pontjáig, ott egy ONT-ba belemegy, és az tudja tovább osztani egy gépre vagy routerbe, televíziók és telefonok felé.A másik esetben lan kábelt húznak be ameddig kéred, tv-hez pedig koax kábelt telefonnak RJ-11-et.
-
DonMaster
addikt
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Futás, futópályák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fujifilm X
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Le Mans Ultimate
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- GoPro Ultra Wide Lens Mod - Hero 13 akciókamerákhoz
- Lucky Miner, Bitcoin Miner, LV07, 1TH/S, 25W fogyasztással, Win 3.125 BTC Bitcoin Crypto Solo Miner
- Lenovo Quectel EM05-G FRU szám: 5W10V25829 DELL WWAN DW5825e-eSIM WWAN modemek
- Gamer márkás erős kezdő alapgép - HP OMEN by HP Obelisk Desktop 875
- Whell stand pro Logitech
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U
- HP EliteBook 1050 G1 i7-8750H 32GB RAM 1000GB Nvidia GTX1050 4GB SSD FHD IPS 120Hz 1 év garancia
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest