- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
DileRGorE
csendes tag
válasz
bambano #26354 üzenetére
Így van, meg amúgy is ha lenne is NAT valószínűleg előbb fogynának el a külső portok/két szolgáltatás nem lehet azonos porton.
Ennek a technológiának az előnye, hogyha elfogy a szolgáltató külső IP poolja, attól még tud netszolgáltatást adni. Ez még egész jól is működik mondjuk egy mobilnetes szolgáltatásban. Ahol valószínűleg nem akarsz hostolni semmilyen szolgáltatást.Viszont otthoni felhasználásra teljesen alkalmatlan ez, lehet nekem egy riasztó rendszerem, kamerám, vagy akár egy termosztátom (intelligens lakás), vagy a korábban említett VPN, amit sajnos így nem fogok tudni használni, ez pedig valamilyen szempontból szolgáltatás kiesésnek minősül nálam...
-
sparks
senior tag
válasz
bambano #26354 üzenetére
Az biztos, hogy kintről elérhetetlen. Tegnap este miután írtam nekik (nem hiszem, hogy összefüggés van a dolgok között, de ki tudja), kaptam rendes publikus IP címet, azóta is az van az otthoni digis hálózatomon. Most kaptam pár perce egy emailt, hogy a panaszom továbbították és türelmet kérnek a válaszig (automata üzenet). Ha válaszolnak megírom, hogy csak hiba volt vagy fejlesztés
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i7 I 4GB I 250GB I DVDRW I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest