Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• zka67

őstag

válasz Dictator^ #11175 üzenetére

Engem az idegesített fel, hogy nekem címezted a választ és nem a kérdezőnek. És rögtön az első mondatoddal, hogy "Mi az, ami egy átlag felhasználónak kellhet? " kivágtad nálam a biztosítékot. Mert ezek szerint egy átlagfelhasználónak jó a szar is, ő ne vegyen normális árut. Nekem ez jött le belőle.

Ki tudja mit hoz a jövő, lehet hogy jövőre kitudjamelyik szolgáltatónál a legkisebb csomag 200/100-as lesz havi 500 ft-ér, akkor már vághatja is a kukába a tplinket, amit ajánlottál neki.

Sőt, azt azért kétlem, hogy a 6 rugós tplink vinné a 80/25-öt, legfőképp azután, hogy 10/100-as ethernet van rajta és 300! mbit-es wifi :D Biztos komoly cucc lehet...

Előbb vehetted volna a fáradtságot és megnézhetted volna az edimax user manual-ját, hogy az mit tud, mennyire egyszerű beállítani, mielőtt nekiállsz írni.

Továbbá a harmadik mondatodnál nem tudtam eldönteni, hogy sírjak vagy nevessek.
    "sosem felejt, de ha mégis!!! akkor 2 perc visszaállítani". Ezek szerint te sem tartod megbízhatónak a saját routered.

Nézd, én nem vagyok haragtartó, de azt ne várd el, hogy én kérjek tőled bocsánatot, mert úgy érzem, hogy nekem nincs miért. Te meg gondolkodj el ezen és amiket írtam.

Aktív témák