Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- 
			  LOGOUT DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések 
 (Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
 Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
- 

válasz  4Grider

üzenetére 4Grider

üzenetéreFTTB-nél voltak műszaki korlátai az előfizetői sávszélességnek, és feltételezem, hogy sok régi ügyfél leragadt a kezdeti, kisebb sávszélességű csomagoknál, ezért feltételezem, hogy a "gerinc" terhelése egyenletesebb volt. Most a környéken mindenki egy gigabiten lóg, és az aktívabb felhasználók beszerezték az ennek kihasználásához szükséges eszközöket is (lásd a "csak 100 Mbittel megy a torrentem, mit tegyek" témájú hozzászólásokat itt is). Ezek a felhasználók most képesek "burst" módon terhelni a hálózatot, és az én elméletem az, hogy ilyenkor a "gerinc" vagy annak valami lokális leágazása túlterhelődik, és random elkezdenek elveszni csomagok. Ez a letöltést/torrentet nem zavarja (gondolom), de az érzékenyebb alkalmazásokat igen. Említettem, hogy régen ugyanolyan sebességű előfizetésnek volt pro és sima változata, és nekem korábban egy pro csomagom volt. Ilyen mintha mostanában már nem lett volna, de elképzelhetőnek tartom, hogy továbbra is valami stabilabb routing ágon maradhattam. Az FTTH viszont láthatólag tiszta lapott nyitott, pl. mostanában össze-vissza kapok IP címeket. Szerk: Ha lenne többféle csomag ésszerű (motiváló) árkülönbséggel, akkor többen maradnának kisebb sávszélességen, és ettől stabilabb lehetne a net. Már ha igaz, amit fentebb felvázoltam. 
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- sziku69: Szólánc.
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- EA Sports WRC '23
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Resident Evil Requiem - Ami eddig történt
- Kompakt vízhűtés
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest