Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Aktív témák
-
Freezee
senior tag
válasz
unravel #48195 üzenetére
Én is felröhögtem , mert ezt már sok embertől hallottam itt aztán amikor meg kellene oldani akkor valahogy befuccsolnak
Szóval kezdjük ott hogy nem érdekel a kódolt adó, android. Felvételhez érdekes kérdés honnan szeded az EPG-t hozzá? melyik külső forrásból? szinkronizál amikor felvételt állítanál be? hogyan állítod be a felvételek mi alapján, szó, szótöredék, csak teljes címre keres? Ismétlés vagy első adást vesz csak fel? stb stb.
Szóval igen, röhögök én is, hogy ideböksz valamit, de valójában te sem tudod megoldani amiről szó vansityupityu: felmondás egy dolog, de mivel ők csak COAX on tolják az adást és nekem mindenhova CAT6 volt behúzva az új házba egy tákolt megoldással kellett áthúznom az adást. Aztán most még1x nem szedem szét a fél házat, majd amikor új szigetelés lesz akkor kicserélem a vezetékezést. Amúgy mint írtam Telekom is van mellé.
-
-
Lenne még egy kérdésem lehet tudtok ebben is segíteni. Van digi tv előfizetésem 2 beltéris változat. Ha az egyik helyett kérek egy CI+ kártyát azt tudom külföldön is használni?
-
unravel
őstag
válasz
Freezee #48189 üzenetére
"Nekem 1.5 év alatt 100.000-nél többet belerámolva sem sikerült elérni pár egyszerű dolgot a DIGI-nél "
Felröhögtem, mert százezer töredékéért van két tunerem, kódolt adókkal, timeshift, androidon vagy bármelyik internetre kötött számítógépen követhető az élő adás, a felvett műsor, böngeszhető az epg vagy időzítő állítható be.
-
Freezee
senior tag
válasz
Watt25 #48191 üzenetére
Aham tehát az esetek többségében használható.... tehát akkor mégsem jó.
Akkor most miért kell elvonulnom? Szó nem volt arról hogy a sport eseményeket nem követi le kevered a szezont a fazonnal és pont az ilyen kijelentések miatt rendeletem meg én is annó és pont 1.5év alatt sem lehetett megoldani amire páran azt mondták meglehet. Aztán hosszú hónapok alatt kiderült hogy valójában ők sem tudják megoldani és valahogy működni sem úgy működik mint kellene.
Szóval ha valaki nem videómagnós módszerrel szeretne felvenni mint ahogy Boond is írta meg én is akkor a DIGI nem jó.
Szépítheted meg csűrheted csavarhatod de ha valaki annó ezt így leírta volna ahogy valójában van, én sem kötök soha DIGI Tv-t. -
Watt25
veterán
válasz
Freezee #48189 üzenetére
Mivel a DIGI nem ad EPG-t ( használhatatlan)
Annyit kérnék, hogy csendben vonulj el egy sarokba és gondold át, hogy egy a szolgáltatást még nem ismerő számára ez a mondat mit jelent és ehhez képest mi a valóság.
richkan-nak segítség: Freezee szerint azért nincs EPG, mert az élő sportesemények változásait nem követi le (az az EPG, ami egyébként van), esetleg több benne a pontatlanság, mint kéne. De van EPG, és az esetek többségében használható. (Az a műsor megy, ami oda van írva.) -
törölt tag
válasz
richkan #48188 üzenetére
A digi nincs azonos szinte mint a T.
- Bármennyi beltéri egységed lehet, azonban egy tuner esetén azt nézed amit épp felveszel, vagy elosztod a kábelt, és akkor tv-n is tudsz nézni, meg box-on is felvenni...
- szabad felvételi lehetőség akkor és ott ahol akarod (ahol van koax), nem kell box, ha a tv tudja a DVB-C-t.
- megállítható és visszatekerhető adás, ha bekapcsolod ezt a funkciót és kötsz rá egy külső hdd-t akkor működhet a dolog. Szerintem inkább hdd-t ez esetben mert a pendrive írása/újra írása az véges.
- -sorozatfelvételi lehetőség
Ezzel már lesznek problémáid... Met nagyon nem úgy megy mint a T-nél, legalábbis nekem 2 box van, és egyiknél sincs tudtommal kulcsszavas, meg időpont/keresett szöveg követés. Sőt ha epg alapján veszel fel digin további bonyodalmakra is számíthatsz.Fix idős felvétellel nincs gond, heti, napi, stb.
- Digitális vagy optikai hang kimenet, olyan boxot kell keresni és lesz.
- -Kódolt csatornákra NINCS szükség
??? HBO, és egyéb packok kódolt csatornák ezekről felvenni, nem igazán fogsz tudni, akkro spec box kell, ha még kapható, állítólag linux alapú.- -Nincs szükség felvett tartalmak PC-n való megnézésére
- Mivel ez nem Telekom, és iptv, így ez alapból jár, amit felveszel, azt megtudod nézni, pc-n is ha akarod.De ha ilyesmi nem kell, és felvételre alkalmas a tv-d akkor elég bele egy pendrive/hdd és mehet a móka, az biztos kódolni fogja a felvételeket, ergo cska ott nézheted meg ahol felvette.
- -hab a tortán de enélkül tudnánk élni: az egyik set-top-boxon felvett adás megállítása után a másik boxon a leállított pillanattól megy tovább a tartalom.
Ilyen szerintem végképp nincs, max drága 100.000+ kategóriás boxoknál talán.
Lehet, jobb, ha megnézel egy ismerőst akinek van digije, mielőtt váltasz... ne hogy csalódás legyen.
"-NAS is adott ha lenne olyan set-top-box ami tudna hálózaton arra rögzíteni (??)"
Biztos van ilyen csak az a nem olcsó kategória, kb 100.000 lehet, feltételezem, min."vagy lehetne bérelni a digitől két boxot"
Azok messze vannak az igényeidtől, ahogy én itt olvastam róluk... -
Freezee
senior tag
válasz
richkan #48188 üzenetére
Ajaj
Szerintem olvass vissza az írásim között erről sokszor volt szó.
Röviden:
Sosem lesznek a DIGI nél olyan kényelmi szolgáltatásaid amiket szeretnél. Nagyon sok pénzből ( nem 38.000-ből ) tudsz elérni majdnem hasonló végeredményt. Mivel a DIGI nem ad EPG-t ( használhatatlan) nagyban bonyolítja az elképzeléseidet. Nekem 1.5 év alatt 100.000-nél többet belerámolva sem sikerült elérni pár egyszerű dolgot a DIGI-nél így meghagyva a DIGI előfizetést rendeltem mellé T-s TV-t Full csomagban felvételes opcióval. Ha olyan helyen laksz ahol DIGI lefedettség is van eléggé le lehet szorítani az árakat T-s oldalon. Csak TV-t ( telefont rendelve hozzá amit sose fogok használni mondjuk ) 1 éves hűséggel 3280Ft ért adtak, az első három hónap 2280Ft. Ennyiért röhögve megéri.
Szóval a helyedben ha ilyen dolgokat szeretnél akkor inkább próbálj a T-s árakon csökkenteni, sok vesződségtől kíméled meg magad., valamint nem tudom neked kell-e de marad Sport2 HD-d és spílered, filmbox hd, és jó minőségű TV GO. Internetet meg mehet DIGI-től az valóban nagyon jó.Boond még írt pár részletet...
-
richkan
csendes tag
Sziasztok,
T-s net+iptv-ről gondolkodok digi net + kábeltévé váltáson úgy, hogy szeretném megtartani a T biztosította iptv előnyöket vagy azok nagy részét:
-2 beltéri set top box
-felvételi lehetőség
-megállítható és visszatekerhető adás
-sorozatfelvételi lehetőség
-Digitális vagy optikai hang kimenet
-Kódolt csatornákra NINCS szükség
-Nincs szükség felvett tartalmak PC-n való megnézésére
-hab a tortán de enélkül tudnánk élni: az egyik set-top-boxon felvett adás megállítása után a másik boxon a leállított pillanattól megy tovább a tartalom.Ami adott most:
-Elvileg mind az iptv mind a kábeles kiépítés megvan, nagy szerelésre nincs szükség
-2 LCD tv, mindkettő régebbi de szerintem alkalmasak DVB-C vételre is: LG47LH7000 és egy 2012 körüli 37 collos Samsung akkor középkategóriás LCD tv (nincs előttem a típusa hirtelen).
-300GB-1TB-os külső merevlemezek külső tápos meghajtással
-NAS is adott ha lenne olyan set-top-box ami tudna hálózaton arra rögzíteni (??)
-DLNA hálózati médiatartalmak lejátszására külön médialejátszó eszköz van, nincs ilyen igény a set-top-boxtól
-Androidos tartalmakra chromecastot használunk, hab a tortán ha tud ehhez képest extrát a médiabox de nem szükségesÚgy számoltam hogy a T-s és digis díj között az első évben a 46e Ft-os különbség van amit bele lehet rakni eszközvételbe vagy lehetne bérelni a digitől két boxot amihez usb-t dugok és a különbség még mindig cca 38e Ft.
Kérdések:
1, A digis box egy tuneres, igaz? Tudok vele time shiftelni?
2, A digis box külsö merevlemezzel tud sorozatfelvételt?
3, Mi a digis box hátránya egy saját vásárolt boxszal szemben?
4, Ahogy az előző pár hozzászólásban láttam 50e körül van duplatuneres VU+ set-top-box ami tud két HD adást kezelni. Erről vannak esetleg konkrét tapasztalatok? Tud sorozatfelvételt?
5, Jól gondolom a következőt: Az 50e körüli VU+ box kiváltható 15e körüli boxszal is, de az csak egy tuneres lesz és úgy tudok vele felvenni és adást nézni egyszerre, hogy a tv-re váltok közvetlenül élő adást nézni? Ezek a 15e körüli boxszok tudnak sorozatfelvételt?
6, Van olyan box ami tud hálózaton lévő NAS-ra rögzíteni? Van erre egyáltalán pénztárcabarát megoldás?
7, Mennyire kultúrált arcok a bekötést végző személyek? A bekötésnél ellenőrzik hogy minden megfelelően működik-e?Köszönöm a válaszokat.
-
törölt tag
Furcsa volt, hogy nem kapcsolt be a box... pedig kellett volna.
Úgy látszik ez az évvége megkavarja a rendszerét... mert, 5/9/3/2 stb hónapra ugrott / napokra... pedig hétfő kell nyugodtan vehetett volna, nem értem egészen miért nem 1/1-re ugrik vagy 1/2-re ugrik az dátum... milrt ilyen véletlenszerű... nah jövőre jobban figyelem... vagy nem
Crytopbox HDC 650
-
sirály69
őstag
Epic drama csatorna elérhető már? Nem találom....
-
törölt tag
válasz
VANESSZA1 #48179 üzenetére
Ehhez a TV-hez csak akkor kell DIGI Smart CAM, ha prémium csatornákat (pl. HBO, DIGI Film stb.) is akarsz nézni.
A többi csatornát csak be kell hangolni és már lehet is nézni. Az antenna kábelt a box helyett a TV antenna bemenetébe kell dugni.(A DIGI Set Top Box-ot meg nyugodtan visszaviheted, már nincs rá szükséged.)
-
Flashget
félisten
válasz
sintaksz #48162 üzenetére
FTTH vagy FTTB teruleten laksz?
Ha FTTH egeszen az oszlopig kellene megnezned az optikat, hogy rend van. Tobbszor volt mar, hogy szeles idoben az oszlopi bekotesnel volt a hiba.
FTTB detto csak itt koax kabelt, csatlakozast elosztot nez at.
DTV nagyon haklis a kontakt hibakra szemben az ATV-vel. -
fdsfds
csendes tag
Szisztok. Koax kábelt húzok be a falba digi tv-hez. Melyik a legjobb? Réz, acél, rezezett acél? Köszi
-
Flashget
félisten
válasz
VANESSZA1 #48167 üzenetére
De meg mindig nem tudjuk mihez kell Digis eszkoz? Elofizetsz HBO-ra Vagy Digifilmre?
mert mashoz nem kell CI+
Amennyiben Digifilmhez akkor az 1. db CI+ berlese 0 Ft csak a filmcsatornaert kell 300Ft-ot fizetni. 1 ev huseg Digifilmre akkor 1-3 honap 0Ft a 4. honaptol 300Ft.
2. CI+ berlese 200Ft.
2db CI+ berelheto/ elofizetes. -
-
törölt tag
válasz
sityupityu #48170 üzenetére
OK! ... de, miért törlöd ki? Több segítség, több info.
-
válasz
sityupityu #48169 üzenetére
Mr. Janó Mindig utánad egy percel írom a választ.
-
-
törölt tag
válasz
VANESSZA1 #48167 üzenetére
Igen. Visszaviszed a box-ot és kérsz helyette Smart CAM-ot.
DE! Smart CAM sem kell, ha a TV DVB-C tuneres. Csak be kell dugni a koax kábelt a TV antenna csatlakozójába és behangolni rajta az adásokat, mert mint említettem Smart CAM csak a külön fizetős adásokhoz kell. A DIGI-nél az adások kódolatlanul foghatók, így nem kell hozzá szolgáltatói eszköz csak a DVB-C HD képes TV.
Megírnád, hogy milyen TV (gyártó, típus)!? Úgy könnyebb segíteni.
-
sintaksz
újonc
Eddig természetesen box nélkül használtam, mivel van benne C tuner. Csak a digi ügyfélszolgálatosa dobta ezt fel, hogy lehet elromlott a tvmben a tuner. Ezért gondoltan, hogy akkor kipróbálom boxxal.
-
-
sintaksz
újonc
Sziasztok!
Samsung le32b530 tip.-ú tv-m van digi kábel tv előfizetéssel Miskolcon.
Olyan problémám akadt a karácsony előtti időszakban, hogy több csatorna (digitális avagy HD) képe időnként szétesett, néha teljesen összeomlott. Ez a karácsonyi időszakban fokozódott, a csatornák nézhetetlenné váltak a hiba miatt.
Kétszer is tettem bejelentést a diginek telefonon, de azt mondták, hogy központi hiba nincs, a tv-m lehet a hibás.
Akkor úgy terveztem, hogy bérlek majd egy boxot ezzel kikerülve a tv-m dvbc tunerét.
Karácsony után az első munkanap a hiba teljesen megszűnt, minden adás tökéletes volt most szilveszterig. A hiba ismét előjött.Ezekből azt gondolnám, hogy a tv tunerével nincs gond, mert akkor folyamatosan rossz lenne az adás.
A problémámmal kapcsolatban megjegyzem, hogy ez a hiba csak a samsung tv-nken van. Analóg adással nincs ilyen hiba.
Valaki tapasztalt hasonló hibát?
-
törölt tag
válasz
VANESSZA1 #48160 üzenetére
Mivel a DIGI Smart CAM csak a DIGI prémium (külön fizetős) TV szolgáltatásaihoz kell (pl. HBO, DIGI Film) nyilván be kell menni szerződést kötni ezekre és amennyiben van raktáron rögtön odaadják az eszközt.
Az eszköz a szolgáltató tulajdona marad. Az előfizető csak bérli azt.
-
Milyen árba adja a DIGI a CI+kártyát? Van valakinek információja mennyi időn belül szállítja ki, vagy be kell mennem érte valamelyik DIGI ügyfélszolgálathoz?
-
Xtomi
tag
válasz
nfsu17 #48157 üzenetére
Pendrivera rögzítek, meg nem mondom hogy ntfs vagy fat32-re van formázva, de én formáztam
Minden műsort külön könyvtárba rögzít 64MB-os darabokban, szerintem TS formátumban.
Total commanderrel szoktam a fájlokat egyesíteni.
HD adás rögzítésénél kényes a pendrive sebességére. -
nfsu17
veterán
Most hogy működik "free" adásokkal?
A hdd-t formázza valami saját formátumra? vagy marad ntfs?
A felvétel - mondjuk m1hd - .TS formátumú?
Beállítások között (felvétel opció) van erre valami kitétel?Ha beírod a keresőbe (ide) hogy techwood, lesz pár tag akinek van (volt), írj privit nekik.
A kérdésre nem tudok válaszolni, de vannak boxok, amiket nem érdekel a kódolás (mármint a felvételben) és bárhol visszanézhető egy hbo is.
-
Xtomi
tag
Sziasztok!
Van egy TECHWOOD TW-C 7100-632 és érdeklődni szeretnék hogy valaki használja Cl/Cl+ modullal?
Ha igen akkor kódolva vagy kódolatlanul rögzíti a kódolt adást USB-re (HBO, Digifim)? -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
shtirley #48149 üzenetére
A VU+ Solo SE V2 az 1 tuneres de az DUÁL tuner, ennyi a mondandóm lényege, mert te dupla ennyibe kerülőt ajánlgatsz holott pontosan arrol volt szo hogy egy csatornát lehessen felvenni és egyet nézni párhuzamosan, más muxról. Erre pedig megfelel sőt kettőt is nézhetsz vele mivel androidos appja felé szvsz tovabbithato az egyik jel mig a masikat az aktiv TV-n nézi valaki. Meg PIP-ben tud 2 HD csatornat.
Na csak ennyi a lenyeg, akkor jo esellyel az az 50ezres box lefedi azt az igenyt ami korabban felmerult a topikban és nem kell elmenni a duál duál tuner felé csak ha valakinek erre van ingere...
Marusys VU+ SOLO SE V2 1x dual tuner DVB-T2/T/C fehér vagy fekete színben, 50e JMF.
Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest