- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Aktív témák
-
istnag
addikt
Sziasztok,
Újabb segítséget kérnék. ..
Szóval adott két szoba két tv vel, az egyik dvb c tuneres, hd tv. Tökéletesen jön rajta minden nincs akadás semmi. Másik régebbi samsung tv, ott csak az adók egy része jön be, m mivel nem dvb c tunererrel szerelt. Szereztem egy Kaon 220 boxot, beüzemeltem, ahogy kell meg is jelentek a csatornák, amik eddig nem. Viszont a kép akad, szétesik, a hang is akadozik az adás nézhetetlen, de pl az rtl kulb jó az rtl II már nem. A cool jó a sport1 már nem. A boxot reseteltem, újra kerestettem a csatornákat, de nem jó így sem. Kivittem a nappaliba, ahol szintén reset, ujrakereses, biztos ami biztos, de a helyzet ugyanez, pedig itt a kábelezés jó, mivel hd ben nézek mindent amit lehet és nincs akadás szétesés. Van avalkinek bármi ötlete javaslata? Köszönöm előre is.
Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Crimson Desert
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Október 6-án jelenik meg a Star Wars: Galactic Racer
- Milyen asztali médialejátszót?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Bontatlan! PlayStation 5 Slim Digital + kontroller 2 év garancia 2028.04.09-ig, számlával!
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szóval adott két szoba két tv vel, az egyik dvb c tuneres, hd tv. Tökéletesen jön rajta minden nincs akadás semmi. Másik régebbi samsung tv, ott csak az adók egy része jön be, m mivel nem dvb c tunererrel szerelt. Szereztem egy Kaon 220 boxot, beüzemeltem, ahogy kell meg is jelentek a csatornák, amik eddig nem. Viszont a kép akad, szétesik, a hang is akadozik az adás nézhetetlen, de pl az rtl kulb jó az rtl II már nem. A cool jó a sport1 már nem. A boxot reseteltem, újra kerestettem a csatornákat, de nem jó így sem. Kivittem a nappaliba, ahol szintén reset, ujrakereses, biztos ami biztos, de a helyzet ugyanez, pedig itt a kábelezés jó, mivel hd ben nézek mindent amit lehet és nincs akadás szétesés. Van avalkinek bármi ötlete javaslata? Köszönöm előre is.