Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
Aktív témák
-
Jenő
aktív tag
Lehet, hogy hülye kérdés, de ugye kábeles (Chello) netről nem tud tárcsázni semmilyen dialer program? Egyik ismerősöm benyalt egyet, de kb. 2 óra elteltével Spy Sweeper, illetve Ad-Aware SE -vel (valamelyikkel, nem tudom) sikerült megsemmisítenie, de mégis felmerült benne ez a kérdés, és hát megkért, hogy járjak utána.

-
Flashy
veterán
asszem május 1től kötelezően ingyenes a hívásrészletezés a számla mellé minden telefonszolgáltatónál. de gondolom nincs megrendelve nektek még.
-
norbiphu
őstag
Na felkaptam madzagos telefont, és írogattam be számott. Elkezdtem írni, hogy 067 és már itt mondta hogy nem hívhatok. Csak 51 es előtaggal hívhatok. Ha már két nullát írtam be mint nemzetközi hívásnál (00385) akkor már megint beadta a hangot. Szóval ha vmit hívott az csak 51 es körzet lehetett elvileg. Jól gondolkodom?
-
-
Flashy
veterán
valószínűleg az. ha nem tudsz róla és telefonál, akkor biztos hogy kártékony. én meg szoktam keresni hogy hol van az exe, hátha valami külön könyvtárban van, meg bele szoktam nézni a tulajdonságaiba, hátha ott van valami utalás.
-
norbiphu
őstag
Bocsesz, itt a javított link. Bővebben: link.
-
norbiphu
őstag
Sziasztok! Az egyik nap arra lett figyelmes a húgom a gépénél internetezni akart (modemes net) és foglaltat jelzett. Gyorsan átmentem a gépemhez lekapcsoltam és utána jó volt.
Erre a programra lettem figyelmes Bővebben: link A képen lévő program az egy dialer program vagy nem?
Elindítottam a Spybot S&D-t frissítve meg az Ad-aware 6 prof-ot is frissítve, de nem találtak semmit. Az is lehet, hogy amikor felvettem a vezetékes telefont mert ott hallottam a jó kis netzörejt
akkor még tárcsázott talán a húgom gépében a modem?
Aktív témák
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Linux Mint
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)