Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Aktív témák
-
Jenő
aktív tag
Lehet, hogy hülye kérdés, de ugye kábeles (Chello) netről nem tud tárcsázni semmilyen dialer program? Egyik ismerősöm benyalt egyet, de kb. 2 óra elteltével Spy Sweeper, illetve Ad-Aware SE -vel (valamelyikkel, nem tudom) sikerült megsemmisítenie, de mégis felmerült benne ez a kérdés, és hát megkért, hogy járjak utána.

-
Flashy
veterán
asszem május 1től kötelezően ingyenes a hívásrészletezés a számla mellé minden telefonszolgáltatónál. de gondolom nincs megrendelve nektek még.
-
norbiphu
őstag
Na felkaptam madzagos telefont, és írogattam be számott. Elkezdtem írni, hogy 067 és már itt mondta hogy nem hívhatok. Csak 51 es előtaggal hívhatok. Ha már két nullát írtam be mint nemzetközi hívásnál (00385) akkor már megint beadta a hangot. Szóval ha vmit hívott az csak 51 es körzet lehetett elvileg. Jól gondolkodom?
-
-
Flashy
veterán
valószínűleg az. ha nem tudsz róla és telefonál, akkor biztos hogy kártékony. én meg szoktam keresni hogy hol van az exe, hátha valami külön könyvtárban van, meg bele szoktam nézni a tulajdonságaiba, hátha ott van valami utalás.
-
norbiphu
őstag
Bocsesz, itt a javított link. Bővebben: link.
-
norbiphu
őstag
Sziasztok! Az egyik nap arra lett figyelmes a húgom a gépénél internetezni akart (modemes net) és foglaltat jelzett. Gyorsan átmentem a gépemhez lekapcsoltam és utána jó volt.
Erre a programra lettem figyelmes Bővebben: link A képen lévő program az egy dialer program vagy nem?
Elindítottam a Spybot S&D-t frissítve meg az Ad-aware 6 prof-ot is frissítve, de nem találtak semmit. Az is lehet, hogy amikor felvettem a vezetékes telefont mert ott hallottam a jó kis netzörejt
akkor még tárcsázott talán a húgom gépében a modem?
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)